Galatasaray'dan peş peşe transfer bombaları, dünya yıldızları özel uçakla İstanbul'a geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
Galatasaray'dan peş peşe transfer bombaları, dünya yıldızları özel uçakla İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri  / AJANSLAR

Galatasaray'da transferin son günü hareketli geçiyor. Sarı kırmızılı ekip transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kala çok sayıda yıldız isimle anlaştığını bildirdi. Galatasaray'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımı ise merak uyandırdı. Galatasaray kimleri transfer etti, işte sırasıyla gelen isimler...

Galatasaray transferde bombaları peş peşe patlattı. Dursun Özbek yönetimindeki sarı kırmızılı takım transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kala dünya yıldızlarını  tek tek açıkladı. Ünlü futbolcular özel uçakla İstanbul'a geliyor. Galatasaray taraftarı ise şu sıralar kulüplerinin sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu son paylaşımı konuşuyor. İşte Galatasaray'ın yeni transferleri ve açıklamaları...Transfer döneminin bitmesine saatler kala üst üste bombaları patlatan Galatasaray, Mauro Icardi'yi kiraladıktan sonra üç oyuncuyu daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Nitekim kulüpten bu isimlerle ilgili son dakika açıklamaları peş peşe geldi. 

 

ICARDİ TRANSFERİ

Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi için oyuncu ve kulübü Paris Saint-Germain ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

 

JUAN MATA DA TAMAM

Galatasaray, Juan Mata ile anlaşma sağladı. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki İspanyol futbolcu kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye atacak. İspanyol 10 numara, son olarak İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester United'da forma giydi.

RASHİCA, GALATASARAY'DA

Galatasaray'ın Norwich City forması giyen Milot Rashica'yı da kadrosuna kattığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılar ile Milot Rashica arasındaki anlaşmanın detayları belli oldu. Kosovalı oyuncu sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek. Sarı-kırmızılıların Milot Rashica için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 

GENÇ STOPER MATHİAS ROSS'U DA RENKLERİNE BAĞLADI

Danimarka'nın Aalborg takımında forma giyen 21 yaşındaki Mathias Ross ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı takım, transferi kısa süre içerisinde bitirmeye çalışıyor.

 

YUSUF DEMİR'İ DE KAP'A BİLDİRDİ

Sarı kırmızılı takım bir dönem Barcelona'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Demir'i de kadrosuna kattı. Galatasaray'dan yapılan KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü SK Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Galatasaray'dan peş peşe transfer bombaları, dünya yıldızları özel uçakla İstanbul'a geliyor

SOSYAL MEDYADAN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Sarı kırmızılı kulüp sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile taraftarlarının heyecanına heyecan kattı. 

Tahmin edin, sıradaki uçak dünyanın hangi ülkesinden geliyor? 

Galatasaray bu paylaşmı ile merak uyandırırken akıllara Adama Traore geldi. Sarı-kırmızılılar, Wolverhampton'dan Adama Traore için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray yıldız oyuncu için masada. Oyuncunun transferi için görüşmeler sürüyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...