Galatasaray'da 'yine' operasyon: Hem gelenler hem gidenler olacak

Düzenleyen:
Galatasaray'da 'yine' operasyon: Hem gelenler hem gidenler olacak

SPOR Haberleri

Gedson Fernandes'i bitirmek isteyen Galatasaray, forvete de takviye yapacak. Babel ve Feghouli ile de yollar ayrılacak. Sarı kırmızılılar, sezon başı Giresunspor’a kiralanan ve performansıyla beğeni toplayan Okan Kocuk’u da geri çağırmak istiyor.

Yalımcan SARPYEL

Ocak ayı yaklaşırken Galatasaray’da hareketlilik başladı. Ara transferde en az 2-3 takviye düşünen sarı kırmızılarda öncelik Gedson Fernandes. Benfica ile yazdan beri görüşmelerini sürdüren Aslan, yıldız isimde son noktaya geldi. Diagne’nin sakatlanması, Mustafa’nın Mısır Millî Takımı’yla Afrika Kupası’na gidecek olması sebebiyle Cimbom forvet transferine öncelik verdi. Hertha Berlin’de forma giyen Piatek’in kiralanması gündemde. Ayrıca iki kanatta da oynayabilen Solbakken de takip ediliyor.

YILDIZLARA VEDA

Muslera'nın yokluğunda kaleyi de güçlendirecek olan Aslan'da transfer listesinin belli olmasının ardından şimdi gündemde hangi oyuncularla yolların ayrılacağı var. Hem yabancı kontenjanını azaltmak hem de yıllık maliyetleri düşürmek isteyen yönetim, sözleşmenin son senesinde olan Ryan Babel ve Sofiane Feghouli ikilisiyle alacaklarına karşılık anlaşmayı planlanıyor. Ayrıca beklentilerin altında kalan Yedlin’e de gelecek tekliflerin değerlendirilmesi söz konusu.

KİRALIK GİTMİŞTİ 
Okan Kocuk geri dönüyor

Muslera’nın sakatlığı sonrası kaleye takviye düşünen Galatasaray’da plan netleşiyor. Maddi durum sebebiyle dikkatli hareket etmek isteyen yönetim sezon başı Giresunspor’a kiralanan ve performansıyla beğeni toplayan Okan Kocuk’u geri çağırmak istiyor. Tabii Giresunspor kaleye yeni bir takviye yaparsa. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...