Çebi'den Fikret Orman'a: Eğer haklıysan çık kendini savun

Düzenleyen:
Çebi'den Fikret Orman'a: Eğer haklıysan çık kendini savun

SPOR Haberleri

İhraç edilmesi istenen Orman’ın kendisini savunması için fırsat verdiklerini belirten Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Eğer haklıysan ‘Paralar nerede’ demezler. Çık kendini savun” dedi.

Murad TAMER

Beşiktaş’ta pandemi sebebiyle ertelenen genel kurullarının dün ikincisi gerçekleştirildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, ilk gün ibra edilmeyen ve ihraç edilmesi istenen Fikret Orman’ın sözlerine cevap verdi. Çebi, “Fikret Orman helallik vermeyecekmiş. Helallik alması gereken benim. Bana yaptıklarını başkanlığım bitince açıklayacağım. Millet ‘Paralar nerede?’ derken ben sana rapor çıkardım. Al bunu git savun kendini. Bunu çıkarmasak yıllarca ‘Paralar nerede?’ diyeceklerdi. Nedir korkun? Bu bir şanstır sizin için. Eğer haklıysan çık kendini savun” dedi.

TRABZON DA AĞLIYOR

Ahmet Nur Çebi’nin en çarpıcı açıklamalarından biri de Yıldırım Demirören hakkındaydı. Çebi, “Yıldırım Demirören verdiği zararın tamamını karşılamıştır. Belgesi bende” sözlerini kullandı.

Fulya davasının denetim raporunda olmamasıyla ilgili eleştirilere tepki gösteren siyah beyazlıların patronu, “Fulya davası 2008’de bitmiş. Biz son 10 yılın denetim raporunu çıkardık” dedi.

Hakemlerle ilgili Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’un da ağlamaya başladığını söyleyen Çebi, “Bu arada ben Trabzon doğumluyum, memleketimi de seviyorum ama ben Beşiktaş’ı çok seviyorum” diye konuştu.

Çebi'den Fikret Orman'a: Eğer haklıysan çık kendini savunEski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

"FİKRET ORMAN GİBİ GİTME!"

Asbaşkan Emre Kocadağ kürsüde kendisini eleştirdikten sonra genel kurulu terk etmek üzere olan eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na tepki göstererek, “Fikret Orman gibi bırakıp gitme. Bekle iki dakika. Siz bu fatura olaylarını, 100 milyonlarca avroyu dışarı çıkarmak için oradan oraya verdiyseniz bilmiyorum. Bunu senin başkanın bilir. Hesabı vermesi gereken Fikret Orman’ın kendisidir” dedi.

ÇEBİ YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Ahmet Nur Çebi’nin başkanlığında Ocak 2020-Aralık 2020 ve yönetimi tarihleri arasında görev alan yönetim kurulu, idari ve mali bakımlardan oy çokluğuyla ibra edildi.

Önceki gün de Ekim 2019-Aralık 2019 dönemi idari ve mali yönden ibra edilmiş, Fikret Orman’ın Ocak 2019-Mayıs 2019 arasındaki dönemi ibra edilmemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...