Galatasaray'da yeni gelişme

Düzenleyen:
Galatasaray'da yeni gelişme

SPOR Haberleri

Yöneticiler Tudor’un üstüne Rumen çalıştırıcının getirilmesini teklif etti, başkan Dursun Özbek sıcak baktı

BURHAN CAN TERZİ

G.Saray’da geçen sezon takımın başına gelmesinden itibaren başlayan Igor Tudor’daki doku uyuşmazlığı bir türlü giderilemiyor. Zar zor bitirilen sezon sonrası Wesley Sneijder olayının sürüncemeye kalması, Belhanda’ya yerli yersiz verilen 10 numara krizi derken hepsini aşan Östersunds faciası suları bulandırdıkça bulandırdı. Hırvat çalıştırıcının koltuğu fazlasıyla sallandı. Hemen her yaz sezonunda olduğu gibi yine Mircea Lucescu haberleri tavan yaptı. G.Saray’da da eleniş sonrası yeniden alevlenen Luce spekülasyonları başkan Dursun Özbek’in Tudor’un arkasında durma kararlılığıyla söner gibi oldu. Fakat dün yeni bir gelişme spor kamuoyunu çalkaladı.
Teklif götürecekler
Igor Tudor’la ilgili, “Yol yakınken, sezon başlamadan gönderelim. Taraftarın gözünde kredisi yok. Sezon başladıktan sonra alınacak kötü sonuçlarla yeni bir teknik direktör krizi yaşamayalım” yaklaşımı sergileyen yöneticiler Özbek’e yeni bir teklif getirdi. Türk Telekom Stadyumu’ndaki toplantıda Özbek, Tudor’un yeni bir takım kurmaya başladığını ve kendisine şans tanınması gerektiğini anlattı. Bunun üzerine bazı yönetim kurulu üyeleri, Mircea Lucescu’nun Igor Tudor’un üstünde bir pozisyonda göreve getirilmesi fikrini dillendirdi. Özbek ise bu ‘sportif direktörlük’ önerisine sıcak bakabileceğini, gerekli şartlar oluşursa bu formülün değerlendirilebileceğini belirtti. Galatasaraylı yetkililerin önümüzdeki günlerde Mircea Lucescu’ya bu formülü teklif edecekleri, Rumen futbol adamından gelecek cevaba göre durumu değerlendirecekleri öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...