Fener'de forvet kalmadı

Düzenleyen:
Fener'de forvet kalmadı

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman Avrupa Ligi ön elemesinde yarın oynanacak Sturm Graz maçında genç santrfora on birde forma verecek

Fenerbahçe’ye transfer olduğu günden bu yana bir türlü tam anlamıyla fit bir duruma gelemeyen Robin van Persie, sakatlığı sebebiyle sarı-lacivertli takımın Sturm Graz ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçını kaçıracak. Fenerbahçe’ye transfer olduğu 2015-2016 sezonunda takımın Shakhtar Donetsk ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme eşleşmesinde 22 dakika oynayan Hollandalı oyuncu, geçen sezonki Monaco eşleşmesinde ise sakatlığı nedeniyle her iki maçta da hiç forma giymemişti. Kilolarını vermekte zorlanan Fernandao’nun form tutamaması da bu aksiliğe eklenince Sturm Graz maçı için elde tek isim kaldı: Ahmethan Köse... 
60 maçta 34 gol
Aykut Kocaman’ın hazırlık maçlarındaki futboluyla dikkat çeken 20 yaşındaki futbolcuyu on birde oynatacağı ve özellikle son idmanlarda Ahmethan’la bire bir ilgilenerek bu maça hazırladığı kaydedildi. 20 yaşındaki Ahmethan 6 sezondur Fenerbahçe altyapılarında forma giyiyor. U21 Ligi’nde 60 maça çıkan genç golcü attığı 34 golle dikkatleri üzerine çekti. Henüz sarı-lacivertli takım ile profesyonel sözleşmesi bulunmayan 1997 doğumlu oyuncu bu sezon U21 Ligi’nde şampiyon olan Fenerbahçe’nin gol yükünü çeken isim olurken 20 defa rakip fileleri havalandırdı. 1.82’lik oyuncu hava toplarındaki hakimiyetiyle de dikkat çekiyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...