Galatasaray'da sürpriz yolcu Eboue

Galatasaray'da sürpriz yolcu Eboue

SPOR Haberleri

4 yabancıyı tribüne göndermek zorunda kalacak olan sarı-kırmızılıların yeni planlamasında Fildişili yıldız Eboue'nin takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Galatasaray, TFF'nin yabancı sınırlaması kararının ardından yeni bir plan yapmak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılılarda, Başkan Ünal Aysal'ın "4 yabancının tribünde oturması mantıklı değil" açıklaması üzerine sürpriz ayrılıklar olabileceği konuşuluyor. Muslera, Chedjou, Melo (Wellington), Sneijder ve Drogba'yı kesin olarak 11'de değerlendirmesi beklenen Teknik Direktör Fatih Terim'in, Riera ya da Eboue'den birini tercih etmesi gerekecek. Ancak Riera'nın geçen sezonki performansı, bu karardan Emmanuel Eboue'nin etkileneceğini gösteriyor.
İNGİLİZLER NABIZ YOKLUYOR
Riera'nın kalması durumunda sol bek transferinin rafa kalkabileceği ileri sürülürken, Avrupa'da hâlâ piyasası olan Eboue'nin gönderilebileceği ifade ediliyor. Premier Lig takımlarından Arsenal'de yıllarca oynayan ve başarılı bir grafik çizen oyuncu için Ada'dan bazı takımların nabız yokladığı da gelen haberler arasında. Eboue'ye ciddi bir talip çıkması durumunda sarı-kırmızılılar, defansın sağına bir yerli alternatif daha transfer edecek ve Fatih Terim, Sabri ve Hamit Altıntop ile birlikte dönüşümlü olarak bu oyuncuya görev verecek.
Cimbom Ada yolcusu
G.Saray, yeni sezon hazırlıkları için bugün İngiltere'ye gidiyor. Sarı-kırmızılılar, 13 Temmuz'da Swindon Town, 16 Temmuz'da Notts County ile hazırlık maçı yaptıktan sonra İstanbul'a dönecek. 21 Temmuz'da İzmir'de Malaga ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, 22 Temmuz'da kamp için Slovenya'ya gidecek. Buradan 2 Ağustos'ta Londra'ya geçecek olan Cimbom, Arsenal'ın ev sahipliğindeki Emirates Kupası'nda 3 Ağustos'ta Porto, 4 Ağustos'ta nbsp;
Arsenal ile karşı karşıya gelecek.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...