Mursi taraftarlarına kanlı infaz, ölü sayısı artıyor

/ Kaynak: CHA
Mursi taraftarlarına kanlı infaz, ölü sayısı artıyor

DÜNYA Haberleri  / CHA

Mısır'ın başkenti Kahire'de askerlerin devrik lider Muhammed Mursi taraftarlarına kanlı infaz ölü sayısı giderek artıyor.

Mısır'ın başkenti Kahire'de askerlerin devrik lider Muhammed Mursi taraftarlarına ateş açması sonucu 35 kişinin öldüğü bildirildi. Olay, Mursi'nin tutulduğu askeri binanın önünde yaşandı. nbsp;Mısır Sağlık Bakanlığı, Mursi'nin tutulduğu Cumhuriyet Muhafızları binası önünde yaşanan olayda 35 kişinin öldüğünü açıkladı. nbsp;Mısır ordusu ise "terörist grubun" binaya girmeye çalıştığını iddia ederken, bir subayın öldüğünü bildirdi. İsmini açıklamak istemeyen askeri yetkili ise Mursi taraftarlarının binaya girmeye çalışırken silahlı kişilerin gruba ateş ettiğini söyledi. nbsp;Bu arada Nur Partisi, bugün sabah Kahire'de yaşanan "katliam" sonrası, yeni hükümeti kurma görüşmelerinden çekildiğini açıkladı. nbsp;Mısır eski cumhurbaşkanı adaylarından Abdülmünim Ebu'l Futuh da bu sabahki olaydan sonra Geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur'a istifa etme çağrısı yaptı. nbsp;
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...