Galatasaray'da mutlu son göstergesi

- Güncelleme:
Galatasaray'da mutlu son göstergesi

Spor Haberleri

Süper Lig’de yirmi üçüncü şampiyonluğuna koşan Galatasaray, son yedi haftaya lider girdiği 15 sezonun 14’ünde mutlu sona ulaşmayı başardı

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray’da şampiyonluk şarkıları artık daha yüksek sesle söylenmeye başladı. Sarı kırmızılıların sahasında Karagümrük ile 3-3 berabere kaldığı haftada Fenerbahçe, puan farkını azaltmak için umutlanmıştı. Ancak sarı lacivertliler de bir gün arayla aynı skorla evinde İstanbulspor ile berabere kalınca ligde dengeler değişmedi. Hatta Fenerbahçe’nin böylesine kritik bir haftada galip gelememesi, Galatasaray’ın şampiyonluk habercisi şeklinde yorumlanırken istatistikler de bu durumu doğruluyor.

ASLAN BIRAKMIYOR

Süper Lig’deki 23. şampiyonluğuna yürüyen Aslan, son düzlükte pençesini geçirdiği kupayı bırakmıyor. Cimbom son yedi haftaya lider olarak girdiği 15 sezonun 14’ünde mutlu sona ulaşmayı başardı. Daha önce Başakşehir ile teknik direktör olarak şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk da şimdiden kariyer rekorunu kırmayı başardı. Daha önce turuncu lacivertlilerin başındayken 69 puan toplayarak kupayı kaldıran Okan Hoca, Karagümrük beraberliği sonrası şimdiden 70 puana ulaşmayı başardı.

‘BİRLİKTE YOLA DEVAM”

Galatasaray’da Karagümrük maçı öncesinde çıkan Gomis krizi takım arkadaşlarının araya girmesiyle tatlıya bağlanmıştı. Florya’daki aile havasının korunmasından mutlu olan oyunculardan Sergio Oliveira dün yaptığı paylaşıma “Birlikte yola devam ediyoruz!” notunu düştü.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...