Galatasaray'da Icardi gelişmesi! Arjantinli golcünün bonservisi alındı mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'da Icardi gelişmesi! Arjantinli golcünün bonservisi alındı mı?

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı ve bu sezon elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mauro Icardi'nin yeni sezonda hangi takımda oynayacağı merak ediliyor. Okan Buruk'un kalmasını istediği 30 yaşındaki golcüye Suudi Arabistan'dan tekliflerin olduğu öğrenildi.

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon bitiren Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'ye çevrildi. Arjantinli golcünün bonservisinin PSG'den almak isteyen Sarı-kırmızılıların en fazla 8 milyon euro verebileceği öğrenildi.

Fransız deviyle 1 senelik daha sözleşmesi olan Icardi'nin şartların oluşması durumunda İstanbul'da futbol oynamaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Galatasaray'da Icardi gelişmesi! Arjantinli golcünün bonservisi alındı mı?

SUUDİ ARABİSTAN EKİPLERİ ICARDI'Yİ İSTİYOR

Öte yandan Suudi Arabistan ekiplerinin de Icardi için nabız yokladığı ve Arjantinli yıldıza teklif yapacağı belirtildi.

Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema'nın da yer aldığı Suudi Arabistan Pro Lig'de bu sezon birçok yıldızın sahne alabileceği konuşuluyor.

Birçok kulübün ülkedeki futbola ilginin artması için dünya yıldızlarına yüksek maaşlar teklif ettiği iddia edildi.

Galatasaray'da Icardi gelişmesi! Arjantinli golcünün bonservisi alındı mı?

ERDEN TİMUR'DAN SUUDİ ARABİSTAN İTİRAFI

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Icardi'nin transferi hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Çok kolay olmayacağını bilmek gerekiyor, gerçekçi olmak lazım. Bu sezon kendisine başka şeyler de ekledi ve daha önce görmediğimiz bir Icardi izletti bize. Birinci santrforu olmayan önemli takımlar var ve bir de Suudi Arabistan gerçeği var. Bunlar realite, taraftarımız yanlış anlamasın. Elimizden gelen her şeyi yapacağız Icardi için. Ekonomi kısmını kendimizi ultra zorlayarak halledebiliriz. Önemli olanı ikna kısmı. Mauro burayı çok seviyor."

ICARDI'DEN AŞKIN OLAYIM ŞARKISI

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...