Galatasaray'da Gomis problemi tatlıya bağlandı

- Güncelleme:
Galatasaray'da Gomis problemi tatlıya bağlandı

Spor Haberleri

Başkan Özbek takıma moral vermek için tesislere gitti, başta Muslera olmak üzere oyuncular araya girdi, Fransız oyuncu hocasından ve arkadaşlarından özür diledi, affedildi…

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Karagümrük ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Galatasaray’da içeride yaşanan kriz, teknik direktör Okan Buruk’un açıklamalarıyla ortaya dökülmüştü. Buruk, Fransız golcü Bafetimbi Gomis’in kalan haftalarda forma giymek istemediğini söylemiş, topu da yönetime atmıştı. Üst üste yaşanan açıklamaların ardından kadroda olmayışını sırt ağrılarına bağlayan Gomis “Soyunma odası konuşmalarının seslendirileceği yer medya değil” çıkışında bulunmuştu. Yönetimin Gomis konusunda atacağı adım merak konusuydu. 

İŞİ BÜYÜTMEYELİM

Başkan Dursun Özbek, dün takıma moral vermek adına Florya’ya gitti. Teknik direktör Okan Buruk ve oyuncularla bir araya geldi. Takımla yaptığı toplantıda başta Muslera olmak üzere bütün oyuncular şampiyonluğa kenetlendikleri bir ortamda krizin büyütülmemesi gerektiğini söyleyerek Gomis’i yeniden aralarında görmek istediklerini ifade etti. Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ve takım arkadaşlarından özür dileyen Fransız oyuncu da bunun üzerine affedildi. Florya’da dün takımdan ayrı çalışan Gomis’in bugün takıma dönmesi bekleniyor.

ONUN TAKIMA KATKISI BÜYÜK

Başkan Dursun Özbek’in oyuncularla yaptığı toplantıda kaptan Muslera “Şu anda lider durumdaysak bunda Gomis’in katkısı büyük. Hatalar olabilir ama biz bir takımız. Şampiyonluk yolunda hep birlikte olmalıyız” diyerek Gomis krizinin çözülmesinde büyük rol oynadı. 

TAKIMDA ŞİMDİLİK KALDI

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Bafetimbi Gomis ile devam edilmeyecek. Yönetim, daha önce de ücretine zam istediği için gönderilen 37 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini uzatmayı düşünmüyor. Şimdilik takımda kalan Gomis, sezon sonu veda edecek.

İCARDİ’YE BURUK TEPKİ

3-3 biten Fatih Karagümrük mücadelesinde Teknik Direktör Okan Buruk’un sinirlerine hâkim olmadığı anların görüntüleri gündem oldu. 49 yaşındaki teknik adam, Icardi’nin Panenka vuruşuyla kaçırdığı penaltı sonrası yedek kulübesini yumrukladı ve Arjantinli forvete “Fantezi yapıyor” diyerek tepki gösterdi. 

TİMUR EL KOYDU

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Karagümrük beraberliği sonrası soyunma odasına giderek bozulan moralleri düzeltmeye çalıştı. Timur sarı kırmızılı oyuncularla yaptığı toplantıda “Başını kaldırın. Biz şampiyon olacağız. Kalan maçları kazanacağınıza ve kupayı alacağınıza şüphem yok” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...