Galatasaray'da en ufak olumsuzluğa tahammül yok

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'da en ufak olumsuzluğa tahammül yok

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Okan Buruk ligde 50 maçta 40 galibiyet, 5 beraberlik alıyor YETMİYOR! 38 maçta 33 gol atıp 11 asist yapan Mauro İcardi, birkaç maç suskun kaldığında HOMURDANMALAR oluyor

Galatasaray’da şu anda yaşanan durumun özeti; EVET AMA YETMEZ. Sebebi de başarı çıtasının çok ama çok yukarıda olması. Okan Buruk ilk göreve geldiğinde “Sezon sonu şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi’ne katılma ve dev arenada gruptan çıkma şansı” denilse “Oooo çok büyük başarı olur” denirdi. Ve o Okan Buruk şu anda bu söylenenlerin hepsini yaptı ve turun eşiğine geldi. Takım da ligde zirvede. Aynı Buruk, Süper Lig’de 50 maçta 40 galibiyet, beş beraberlik ve beş mağlubiyet gördü. Evet 45 maçta yenilgi yüzü görmeyen bir teknik adamdan bahsediyoruz. Ancak buna rağmen bazı sarı kırmızılılar Okan Hoca’yı eleştirmek için en ufak bir olumsuzluk kovalıyor.

HERKESİN AŞKI...

İcardi konusunda da benzer bir durum söz konusu. Kiralık golcü geçen sezon 22 golle şampiyonlukta Aslan payına sahipti. Devamında bonservisi alında gollerine yine devam etti. 38 lig maçında 33 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi ancak son maçlarda biraz suskun kalması homurdanmaları da beraberinde getirdi. Peki neden? Sebebi de başarı çıtasının çok yukarıda olması. Oysa Arjantinli oyuncu sadece sarı kırmızılı taraftarların değil rakip takımlara gönül veren küçük çocukların da sevgilisi durumunda. Golleri, sahada sadece futboluyla anılması ve G.Saray taraftarının aşkı olması onu ayrı bir yere koysa da gol yoksa eleştiri de çok.

İZLEYİN! - GALATASARAY PARKEN STADI'NI İYİ BİLİR! 23 YIL SONRA KOPENHAG'TA HEDEF YİNE ZAFER 

FALK’TAN BURUK’A: YAKIŞIKSIZ!

Kopenhag’ın orta sahası Rasmus Falk, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un “Bayern Münih’in, Kopenhag’a puanı vermesi bizi hayal kırıklığına uğrattı” sözleri için “Hemen her açıdan saygısız görünen bir açıklama. Orada ortaya koyduğumuz oyunla ilgili olarak hem bize hem de Bayern Münih’e karşı söylenen yakışıksız sözler” ifadesini kullandı.

ZAHA KENDİNE GELDİ

Sarı kırmızılı takımın kanadı Wilfried Zaha, kanatlandı uçuyor. Son üç maçta dört gole imza atan yıldız isim ligde beş gol ve bir asiste ulaştı. Teknik ekip, Zaha’dan Adana Demirspor maçında da skora katkı bekliyor. Her ne kadar Fildişi Sahili Millî Takımı’na çağrılmasa da 31 yaşındaki hücum oyuncusunun performansı teknik direktör Okan Buruk’u çok mutlu ediyor.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...