Galatasaray yönetimi bugün üyelere hesap verecek

Galatasaray yönetimi bugün üyelere hesap verecek

SPOR Haberleri

Vaatlerini yerine getirmediği için eleştirilen, Fatih Terim'i göndermesi 'hata' olarak görülen Burak Elmas yönetimi bugün ibra edilmezse seçim kapıda.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da Burak Elmas ve yönetiminin geleceği bugün yapılacak genel kurulda belli olacak. Sarı kırmızılı cama bir süredir Elmas yönetimine tepkilerini dile getirirken
“erken seçim” çağrısında bulunmuştu. Ancak başkan hafta içi yapılan Divan Kurulu toplantısında seçim kararı almayacağını özellikle belirtti. Oldukça sert geçmesi beklenen genel kurulun sonunda ise mevcut yönetimin ibra edilip edilmeyeceği cevap bulacak. Şayet ibra olmazsa tüzük gereği Aslan iki ay içinde sandığa gidecek.

ELEŞTİRİ ÇOK

Üyelerin kulislerde yönetimi eleştirdiği konuların başında ise Burak Elmas’ın seçim kasa kolaylığı, 100 milyon dolarlık stat isim sponsorluğu gibi seçim vaatlerini hayata geçirememesi bulunuyor. Ayrıca Işıtan Gün’ün görevine devam etmesi, Fatih Terim ile yolların ayrılması, futbol takımının sıralamadaki yeri ve yönetimden istifa eden isimlerin çokluğu da eleştiri getirilen diğer konular olarak ön plan çıkıyor. Genel kurulda ibra oylamasının kapalı mı açık mı olacağı toplantı başında belli olacak.

ARDA TURAN DÖNDÜ

Domenec Torrent’in millî ara dolayısıyla oyuncularına verdiği dört günlük izin bitti. Sarı kırmızılılar bu sabah yaptıkları antrenmanla Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı. Taktik ağırlıklı bir idman yapan Aslan’da bir süredir sakatlığı bulunan Arda Turan antrenmanın tamamında takımla çalıştı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...