Galatasaray taraftarı, 'Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın'

Galatasaray taraftarı, 'Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın'

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı tribünler, 'Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın', 'Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese' diye bağırarak tepkilerini ortaya koydu.

GalatasaraySantiago Bernabeu'da yaklaşık 2 bin taraftar ilk yarı boyunca nbsp;coşkuyla destekledi. On kişilik rakip önündeki farklı mağlubiyete maç sonunda isyan eden sarı-kırmızılı tribünler, "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın", "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye bağırarak tepkilerini ortaya koydu. nbsp;Galatasaray için dün akşam en kötü senaryo gerçekleşti. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz on kişi kalan Real Madrid'e boyun eğerken Juventus da Kopenhag'ı evinde mağlup etti. Bu sonuçlardan sonra Real gruptan lider çıkmayı garantiledi. Ancak ikincilik mücadelesi nefes kesecek. Cimbom 10 Aralık'taki son maçta evinde Juventus'u ağırlayacak ve tam bir final karşılaşması oynayacak. Sarı-kırmızılı takımın bu maçı kazanmaktan başka çaresi kalmadı. Beraberlik halinde Juve gruptan çıkan takım olacak. Çünkü İtalyan ekibinin Kopenhag evinde Real'i yense bile Danimarka temsilcisine ikili averajda (1-1, 3-1) üstünlüğü var. G.Saray'ın Juventus'u yenmesi halinde ikinci turu kesinleşecek. Çünkü Danimarka ekibi son maçta evinde Real'i mağlup etse de ikili averajda (3-1, 0-1) temsilcimizin de bu takıma üstünlüğü var. Galatasaray, Juventus ile berabere kalırsa 2. olma şansını kaybedecek ve Avrupa Ligi için Kopenhag'ın Real Madrid'i yenmemesini bekleyecek. Kopenhag'ın son karşılaşmalar öncesi gruptan çıkma ihtimali kalmadı ama UEFA'ya devam etme şansı sürüyor. Son maçta G.Saray Juventus'a yenilir, Kopenhag da Real Madrid'den puan alırsa temsilcimiz bu sezon Avrupa defterini kapatacak. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...