2014 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Brezilya'ya kötü haber

/ Kaynak: İHA
2014 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Brezilya'ya kötü haber

SPOR Haberleri  / İHA

FIFA, 2014 Dünya Kupası'nın açılış maçının oynanacağı Corinthians Stadı'nın çatısının çökmesi sonucu 3 kişinin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nın açılış maçının oynanacağı Corinthians Stadı'nın çatısı çöktü. 3 işçinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili olarak FIFA soruşturma başlattı. nbsp;2014 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Brezilya'da stat inşaatları sürerken, Sao Paulo'da yapılan Corinthians Stadı'nda çöken çatı sebebiyle 3 işçinin göçük altında kalarak hayatını kaybettiği bildirildi. nbsp; Bu arada FIFA da olayla ilgili internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Trajik olayda hayatını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı dileyen FIFA, "Sao Paulo Corinthians Arena'daki işçilerin ölüm haberini büyük üzüntü içinde aldık. Ölen işçilerin ailesine başsağlığı göndermek istiyoruz. nbsp; 12 stat inşaatındaki tüm işçilerin güvenliği her şeyden önemli. Bu trajik kazanın nedenlerini araştıracağız. Bu konuda yetkililerden ayrıntılı bilgi bekliyoruz" denildi. nbsp; nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...