Acil O'kan' aranıyor! Galatasaray son 2 haftada 5 puan kaybetti

- Güncelleme:
Acil O'kan' aranıyor! Galatasaray son 2 haftada 5 puan kaybetti

Spor Haberleri

Galatasaray’da Buruk’un oyun içindeki müdahalelerde geç kalması, ezberlenmiş kadro ve taktikle sahaya çıkması kritik kayıpların sebebi olarak görülüyor

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Dolmabahçe’ye üç puan parolasıyla giden Galatasaray, Beşiktaş karşısında mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Sarı kırmızılılar Karagümrük mücadelesiyle birlikte son iki haftada beklenmedik bir şekilde beş puan bırakınca Okan Buruk da eleştirilen merkezinde kendini buldu. Sezon başından beri yıldızları bir arada oynatabilme meziyeti, ofansif oyun kurgusu, forma adaleti övülen 49 yaşındaki teknik adam son virajdaki kararlarıyla ise eleştirilmeye başlandı.

GERİ PAS YAKTI!

Savunmada yapılan pas hataları Galatasaray’a pahalıya patladı. Oyun kurarken yapılan pas hatalarından sarı kırmızılılar kendi kalesinde beş gol gördü. Galatasaray bu beş maçta 8 puan bıraktı. Beşiktaş derbisinde de skor 1-1 iken Muslera’nın baskı altındaki Oliveira’ya oynaması, Portekizlinin de topu kaptırıp gole davetiye çıkarması maçın kırılma anı oldu ve Galatasaray, kritik derbiyi kaybetti. Karagümrük ve Giresun karşılaşmalarında Muslera, Abdülkerim ve yine Oliveira’nın benzer hataları ön plana çıkmıştı. 

HATAMI KABUL EDİYORUM

Beşiktaş karşılaşmasında yaptığı kritik top kaybı sonrası mağlubiyetin hazırlayıcı olan Sergio Oliveira dün yaptığı paylaşımla takımından ve taraftarlardan özür diledi. Portekizli yıldız “Hatamı kabul ediyorum. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz” dedi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...