Beşiktaşlı yöneticilerden Güneş'e: Daha önce neredeydin?

- Güncelleme:
Beşiktaşlı yöneticilerden Güneş'e: Daha önce neredeydin?

Spor Haberleri

Dev maçta lider Galatasaray’ı sürklase ederek takımı zirve yarışına ortak eden Kartal’ın hocasına övgü yağdı: İki hafta önce gelseydin şampiyonduk

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş dev derbide hem lider Galatasaray’ı hem de şampiyonluk yarışında kartları yeniden dağıttı. Siyah beyazlı takım geriye düşmesine rağmen muhteşem bir performans sergileyerek maçı kazanmasını bildi. Şenol Güneş’in planları da tıkır tıkır işledi. Topu Galatasaray’a bıraktıktan sonra ipleri eline alan tecrübeli çalıştırıcı, saha içinden kritik hamleler yaparak hocalık farkını konuşturdu ve ortaya da iki farklı derbi zaferi çıktı. Beşiktaşlı yöneticiler, Kadıköy’de olduğu gibi Galatasaray karşısında da teknik direktörlük dersi veren Güneş’i maç sonrasında bağrına bastı.

SONUNA KADAR DEVAM

Takımla beraber tesislere dönüldüğünde siyah beyazlı yöneticiler de Şenol Güneş’i kutlamak için Ümraniye’ye koştu. Siyah beyazlı idareciler derbi zaferi için ne kadar mutluysa, tecrübeli çalıştırıcı ile yola daha erken çıkmadıkları için de bir o kadar pişmandı. Gecenin en dikkat çekici sözü ise “Hocam iki maç daha erken gelseydin bu sezon çoktan şampiyonduk “ şeklindeydi. Şenol Güneş’in buna cevabı ise “Nasip böyleymiş. Daha bitmiş birşey yok. Kalan maçlarda şansımızı sonuna kadar zorlayacağız” şeklinde oldu.

NEREDEN NEREYE...

Ligin ilk 11 haftasında hanesine 19 puan yazdırabilen Beşiktaş, Şenol Güneş’in göreve gelmesinden sonra coştu. Siyah beyazlılar çıktığı 19 maçta 43 puan topladı. Beşiktaş, tecrübeli çalıştırıcı yönetiminde 2,26 puan ortalaması yakaladı. Bu süreçte hükmen galibiyetle gelen üç gol dışında 37 defa fileleri havalandıran Kara Kartal, kalesinde ise 15 gol gördü.

YURTDIŞINDA DERBİ YANKILARI

İstanbul derbisinde Beşiktaş lider  Galatasaray’ı devirdi, Jesus liderliğe daha da yaklaştı. (A Bola-Portekiz) 

> Beşiktaş, Jorge Jesus’un Fenerbahçe’sini zirveye taşımak için Galatasaray’ı yendi. 
(Record-Portekiz)

> İstanbul derbisinde Galatasaray iyi başladı, Beşiktaş geriye düşmesine rağmen kazandı. Türkiye’de şampiyonluk yarışına Beşiktaş şekil verdi. (L’Equipe-Fransa)

> Beşiktaş temposu düşmeyen maçta Galatasaray’ı küçük düşürdü. Dele Alli’nin takımı Beşiktaş, şampiyonluk için umutlandı. (The Telegraph-İngiltere)

> İtalya Serie A tecrübesi bulunan birçok futbolcusu bulunan Galatasaray’a Beşiktaş’tan ağır tokat. (Tuttomercato- İtalya)

> İcardi, Galatasaray’ı umutlandırdı. Zaniolo, Mertens’in yerine girdi ama o da hiçbir şey yapamadan maçı tamamladı. 
(Tuttosport-İtalya)

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...