Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde dördünce defa gol yedi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde dördünce defa gol yedi

SPOR Haberleri

Devler Ligi'nde Dortmund'dan iki maçta da 4'er gol yiyen Cimbom, İngiltere'de 4-1 mağlup olduğu Arsenal'e TT Arena'da da aynı skorla teslim oldu

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon tarihinin en kötü performansını sergileyen G.Saray, Devler Ligi'ne veda maçında Arsenal'e 4-1 kaybetti. Henüz 3. dakikada Ramsey'in getirdiği topu Podolski çatala asarak tabelayı değiştiren isim oldu. 11'de ise fark ikiye çıktı. G.Saraylı oyuncular Tarık'a yapılan harekette faul beklerken İspanyol hakem devam dedi. Chamberlain topu Ramsey'e bıraktı, bu oyuncu da Sinan'ın solundan G.Saray filelerine: 0-2. Oyunun kontrolünü tamamen ele alan Arsenal, 29 yaşındaki Podolski ile Tarık'ın olduğu kanadı yol geçen hanına çevirdi. Alman yıldız 21'de direğe takılırken, Sanogo'nun şutunu Semih son anda önledi. G.Saray kalesini abluka altına alan İngilizler, 29'da Ramsey'in yaklaşık 30 metreden attığı müthiş golle skoru 3-0 yaptı. 41'de Champbell, 45'te Bellerin kaleci Sinan'la karşı karşıya pozisyonlardan faydalanamadı ve ilk 45 dakika 3-0 sona erdi.
G.Saray ikinci yarıyı beklemiş!
İkinci yarıya Burak Yılmaz-Yasin ve Tarık-Hamit değişikliğiyle başlayan G.Saray, bu yarının mutlak hakimiydi. İlk 10 dakikada Hamit ve Sneijder'le pozisyona giren ev sahibi, bir türlü golü bulamadı. 62'de Yasin'in vuruşu kaleci Szczesny'de kalırken, 63'te Bruma üstten dışarı attı. İyi oyunuyla tribünlerin desteğini arkasına alan sarı-kırmızılılarda Umut vurdu, Mertesacker golü yatarak önledi. Arsenal'i orta saha ile kendi kalesi arasına sıkıştıran G.Saray, pozisyonlara girmesine rağmen skor tabelasını değiştiremedi. 74'te Hamit'le inanılmaz bir gol daha kaçıran Cimbom, Olcan'la daha da hareketlendi. 79'da önce Sneijder ardından Hamit'in şutlarında çerçeveyi tutturamayan G.Saray, 87'de Hollandalı yıldızının kullandığı frikikte şeref sayısını buldu: 1-3. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, perdeyi açan Podolski, uzatma bölümünde de sahneye çıkarak perdeyi kapatan isim oldu: 4-1.
TURGAY SAKARYA


Umut Bulut: Cezayı kestiler

G.Saray'ın gol umudu Umut Bulut maç sonrası, "Dev bir rakiple oynadık. Böyle pozisyonlar verince cezayı kesiyorlar. Son sırada bitirdik, bu çok üzücü. Ama bu durum büyük takımların da başına geliyor. İkinci yarıdaki coşkumuz ümit vericiydi. Bu bir deneyim oldu bize. Bu sene sonunda şampiyon olursak, seneye daha başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi.








HAMZAOĞLU TAKIM KALİTESİNİN DEVLER LİGİ İÇİN YETERLİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ
Takviye gerekiyor
G.Saray'ın hocası, "Yeni nbsp;isimlerle önümüzdeki yıllarda nbsp;
başarılı olmaya çalışmalıyız" dedi.G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç öncesi Arsenal'i boğmayı planladıklarını ve cesur oynayacaklarını söylemişti. İngiliz ekibi önünde hücum ağırlıklı kadrosuyla bu sözünün arkasında duran Hamza hoca faturayı ise ağır ödedi. Karşılaşmanın bitmesinin ardından son derece üzgün olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "4-1'lik bir skor. Net mağlup olduk. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Bugün oyuncularımdan skordan çok, sahada istediğim şeyleri yapmalarını beklerdim. Bunları oturup konuşacağız" siteminde bulundu. "2. yarıda oyunun hakimi bizdik, ancak gol bulmakta zorlandık. Maçı kaybettik belki ama, çok şeyler kazandık. Bizim için kazançlı bir maç oldu" derken, "Bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlar takımlarını böyle desteklediği sürece elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Şu anki pozisyonumuzun Devler Ligi'ne yetmediğini gördünüz. Daha iyisini yapmak zorundayız. Elimizdekileri daha iyi hale getirmeye ve ihtiyaç duyulan bölgelere doğru takviyeleri yaparak önümüzdeki yıllarda başarılı olmaya çalışmalıyız" şeklinde konuştu.














UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...