Ersun Yanal, eski öğrencisi Mert Günok'a kanca attı

Ersun Yanal, eski öğrencisi Mert Günok'a kanca attı

SPOR Haberleri

Onur Kıvrak'ın sezonu kapatması, Fatih Öztürk'ün formsuzluğu bordo-mavilileri kaleci arayışına itti

Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen ve 13 yıldır sarı-lacivertli takımda forma giyen ancak Volkan Demirel'in arkasında uzun yıllar görev bekleyen Mert Günok'a, Trabzonspor talip oldu. Onur Kıvrak'ın sakatlığının ardından kaleye takviye yapılmasını isteyen Teknik Direktör Ersun Yanal, "Türkiye'nin en iyi yerli kalecilerinden" dediği kaleci Mert Günok'un ismini bordo-mavili yönetime verdi ve ısrarla alınmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen Trabzonspor Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Mert Günok'un menajeriyle temasa geçti. Ersun Yanal'ın Mert'le sık sık görüşmelerde bulunduğu, başarılı kaleciye 1. kalecilik teklifi yaptığı kaydedildi.
Eski bir kaleci olan ve Trabzonspor formasını da giyen Mahir Günok'un oğlu olan Mert Günok ise Fenerbahçe ile görüşmeden hiçbir kulübün teklifine evet demeyeceğini dile getirdi. Bilindiği gibi geçtiğimiz transfer döneminde sarı-lacivertli takımda yeteri kadar süre alamadığından şikâyet eden Mert'in, "Artık 25 yaşına geldim. Daha fazla yedek kulübesinde beklemek istemiyorum. Başka bir takıma kiralanmam en hayırlısı olur" demişti. 2001-02 sezonunda A2 takımıyla F.Bahçe serüvenine başlayan Mert, 2008-09'dan itibaren A takımla çalışmalara başladı. 13 yıldır sarı-lacivertli kulüpte oynayan genç kaleci, F.Bahçe formasıyla toplam 43 maça çıktı. Mert, milli takımda ise 5 maçta şans buldu. Mert bu sezon Volkan Demirel'in cezası sebebiyle 4 Süper Lig maçında forma giyerken, Türkiye Kupası'nda bir maçta oynadı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...