Galatasaray Liv Hospital yöneticileri ve taraftarlar bir araya geldi

Galatasaray Liv Hospital yöneticileri ve taraftarlar bir araya geldi

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol Ligi 5'inci haftasında Galatasaray Liv Hospital - Anadolu Efes mücadelesinden önce yöneticiler ve taraftarlar bir araya geldi.

Türkiye Basketbol Ligi 5'inci haftasında Galatasaray Liv Hospital - Anadolu Efes mücadelesinden önce Galatasaray Basketbol Altyapı Direktörü ve Maç Operasyon Müdürü Burçin Badem, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda taraftarlarla buluştu.

Sosyal medya üzerinden organize edilen zirveye basketbol şubesindeki görevlilerin yanı sıra Galatasaray Pazarlama Departmanı'ndan yetkililer de katıldı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren ve oldukça verimli geçen toplantıda taraftarlar hem basketbol şubesindeki görevlilere, hem de pazarlama departmanı yetkililerine soru sorma imkanı buldu. Taraftarların önerileri ise incelenmek üzere not alındı. Toplantının sonunda hatıra fotoğrafı çekilirken, katılımcılar daha sonra Galatasaray Liv Hospital-Anadolu Efes karşılaşmasını izlemek üzere Abdi İpekçi tribünlerindeki yerlerini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...