Arınç'ın, 'Bana bir daha bu isimleri sormayın' dedikleri kim?

Arınç'ın, 'Bana bir daha bu isimleri sormayın' dedikleri kim?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bakanlar Kurulu sonrasında açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın 'Bana bir saha bu isimleri sormayın' dedikleri kim?

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı yaklaşık 6 saat 20 dakika sürdü. Toplantı sonrasında Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç açıklamalarda bulundu.Arınç, İdris Naim Şahin'in ve İdris Bal'ın parti kurmasının sorulması üzerine "Bana bir daha bu isimleri sormayın lütfen' dedi. Arınç: nbsp;Taş yerinde ağırdır dedim ama dinlemediler. Bu isimler AK Parti ile varlardı. Bunların kurduğu parti de biraz marti. Siyasi partiler toplumun bir parçası. Bir şahsın, bir genel başkan denilsin, nasıl olsa AA muhabiri gelecektir benim sözlerim de duyulacaktır denilmesi hiç bir şey ifade etmez.Aynı düşünceye sahip insanların bir araya gelmeleri mümkün olmalıydı. Ama hepsi ayrı ayır parti kuruyor. Ekmek için Ekmelettin Bey, 14 partinin ortak adayı olarak ortaya çıktı. Ekmelettin Bey için ne kadar tutmamışsa bunlar için de tutmayacaktır. Bunlar AK Parti'den seçildikleri için bakan oldular. Bir daha da bu isimleri bana sormayın lütfen.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...