Galatasaray kimle eşleşir, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

Galatasaray kimle eşleşir, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri
SPOR Haberleri

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kimle eşleşir, Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki muhtemel rakipleri, Galatasaray'ı 2. turda bekleyen takımlar hangileri.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında İtalyan devi Juventus'u 1-0'lık skorla mağlup ederek 2. Tur'a yükseldi. Galatasaray'ı 2. Tur'da bekleyen birbirinden güçlü takımlar var... İlk gün maçları sonunda kesinleşen takımlar; Atletico Madrid, Manchester United, Bayern Münih, PSG... Ayrıca Galatasaray, Real Madrid ile aynı gruptan tur atldığı için onunla eşleşemeyecek. Kura çekimi 16 Aralık Pazartesi günü yapılacak. Ve Galatasaray zor olanı başardı ve İtalyan devi Juventus'u saf dışı bırakarak Real Madrid'in arkasından 2. tura yükselen takım oldu. Şimdi merak edilen konu Galatasaray'ın son 16'da kiminle eşleşeceği. Sarı kırmızılı takım grubunu 2. sırada tamamladığı için gruplarını lider tamamlayan takımlarla eşleşebilecek ancak kendi grubundan 1. olarak çıkan İspanyol devi Real Madrid hariç...
İŞTE GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Bayern Münih(Almanya)
Atletico Madrid(İspanya)
Manchester United(İngiltere)
PSG(Fransa)
B.Dortmund (Almanya)
Chelsea (İngiltere)
Barcelona (İspanya)
GALATASARAY İLE 2. TORBADA YER ALACAK DİĞER TAKIMLAR
Arsenal
Milan
Bayer Leverkusen
Olympiakos
Schalke
Zenit
Manchester City
UEFA AVRUPA LİGİ'NE GİDEN TAKIMLAR
Shakhtar Donetsk
Napoli
Ajax
Juventus
Benfica
Basel
Porto
Viktoria Plzen
AVRUPA'YA VEDA EDENLER
Kopenhag
CSKA Moskova
Anderlecht
Real Sociedad
Celtic
Marsilya
Steaua Bükreş
Austria Wien
Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları 16 Aralık Pazartesi günü çekilecek...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...