Galatasaray Kasımpaşa maçı ilk yarı özeti, golleri ve sonucu

Galatasaray Kasımpaşa maçı ilk yarı özeti, golleri ve sonucu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray Kasımpaşa maçının ilk yarısı 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle bitti

Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, kadrosunda değişikliğe gitti. İtalyan teknik adam, ligde son oynanan Sivasspor maçında ilk 11'de yer vermediği isimlerden Semih Kaya, Drogba, Bruma ve Sabri Sarıoğlu'nu bu kez 11'de sahaya sürdü. Milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrası ligdeki Sivasspor ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid karşılaşmalarında forma giyemeyen Semih Kaya, Kasımpaşa mücadelesiyle yeniden formasına kavuştu. Mancini'nin Real Madrid maçı öncesi Sivasspor mücadelesinde yedek soyundurduğu ve son dakikalarda sahaya sürdüğü Drogba, bu kez ilk 11'deki yerini alırken, İtalyan teknik adamın Sivasspor karşısında ilk 18'e dahi almadığı Bruma ile Sabri Sarıoğlu ise bu karşılaşmada sahaya 11'de çıktılar. Sivasspor karşılaşmasına 11'de başlayan oyunculardan Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Umut Bulut ise yedekler arasında yer aldı. Sakatlık ve cezaları nedeniyle karşılaşmada Galatasaray takımından 4, Kasımpaşa ekibinden 1 oyuncu forma şansı bulamadı. Galatasaray'da ligin 12. haftasındaki Sivasspor maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle cezalı olan Dany ile sakatlıkları bulunan Sneijder, Muslera ve Hamit Altıntop takımdaki yerlerini alamadılar. Kasımpaşa takımında ise Bursaspor maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Kerem Şeras, Galatasaray'a karşı forma giyemedi.
KASIMPAŞA KADROYU DEĞİŞTİRMEDİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray maçında takım kadrosunu zorunlu bir değişiklik dışında bozmadı. Geride kalan haftada oynanan Bursasspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'den tek değişikliği, sarı kart cezalısı durumuna düşen Kerem Şeras'ın yerine Barış Başdaş'ı alarak yapan Gürcü teknik adam, kadro istikrarını devam ettirdi.
STAT DOLMADI
Kasımpaşa-Galatasaray maçına futbolseverlerin ilgisi yeterli düzeyde olmadı. Maçta Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken, Galatasaray taraftarları kendilerine ayrılan bölümü doldurdular. Her iki takım taraftarları da maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdiler.
KASIMPAŞA 1-0 GALATASARAY
KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR...
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'Kasımpaşa, rakip ceza alanının hemen dışından sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Scarione, ortasını yaptı ama Melo, topu karşıladı.
45'İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.44'Sarı kırmızılı ekip topa daha çok sahip olsa da rakibi karşısında oldukça etkisiz bir futbol sergiliyor.
43'Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede İlhan, Chedjou'ya faul yaptı ve sarı kart gördü.
42'Galatasaray, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Isaksson topun sahibi oldu.
41'Andre Castro, rakiplerinden birer birer sıyrılıp sol çaprazdaki Babel'e pasını attı ve Babel'in sert şutu kaleci Eray'da kaldı.
40'Bu kez gelişen Galatasaray atağında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Selçuk, rakibinden sıyrılamadı ve topu kaybetti.
39'Gelişen Kasımpaşa atağında sol kanattan Malki'nin ceza alanına ortasında top doğrudan dışarıya gitti.
38'Oyunun temposu son dakikalarda düşmüş durumda.
36'Kasımpaşa yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Burak, Castro'ya faul yaptı.
35'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
34'Kasımpaşa atağında Adem'in ceza alanına gönderdiği uzun topta Babel, topu kontrol edip,açısını düzeltti ve şutunu çekti ama savunmaya çarpan top kornere gitti.33'Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Babel'in kale sahasına ortasında kaleci Eray topun sahibi oldu.
32'Galatasaray'da Albert Riera, kafa topu mücadelesinde rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
31'Felipe Melo, rakip savunmadan dönen topu kontrol edip sert bir şut çekti ama top farklı şekilde dışarıya gitti.
30'Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma yine topu uzaklaştırdı.
29'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Isaksson topu bir kez daha kornere gönderdi.
28'Galatasaray rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında Drogba'nın Burak'a indirdiği topta araya Yalçın girdi. Atağın devamında Galatasaray köşe vuruşu kazandı.
27'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına sert gönderdiği ortada savunma topu uzaklaştırdı.
26'Bu kez gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Babel, baskı yedikten sonra geri dönmek zorunda kaldı.25'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına ortasında Burak'ın kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
24'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Drogba, Yalçın'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Yalçın sarı kart gördü.
23'Rakip savunma arkasına kaçan Drogba'ya atılan yüksek pasta savunma topu uzaklaştırdı.
22'Galatasaray'ın oyun kurmakta çektiği sıkıntı devam ediyor.
21'Kasımpaşa çok ani bir atağa çıktı. Castro, hızla ceza alanına hareketlendi ama Melo, topu rakibinden aldı.
20'Yine sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Eboue, ceza alanı içinde yerde kaldı ama oyun devam etti. Eboue, bu pozisyonda penaltı bekledi.19'Kasımpaşa kontra atağında ceza alanı dışında topla buluşan Babel'in sert şutu kaleci Eray'da kaldı.
18'Galatasaray beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza alanına koşu yapan Eboue'ye atılan ara pasında Burak araya girdi ama Burak dengesini kaybetti.
17'Selçuk İnan'ın pasında sağ kanattan ileriye hareketlenen Sabri, topun kontrolünü sağlayamadı ve top dışarı çıktı.
16'Yine sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında bu kez Sabri, ceza alanına ortasını yaptı ama yine Kasımpaşa savunması topu uzaklaştırdı.
15'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Eboue'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.14'Andre Castro, rakip savunmanın arkasına koşu yaptı ama ona atılan uzun pasta savunma araya girdi.
13'Galatasaray, rakibinin baskısı karşısında oyun kurmakta oldukça zorlanıyor.
11'Gelişen Kasımpaşa atağında ceza alanı dışında topla buluşan Scarione, Malki'ye güzel bir ara pası attı ve Malki karşı karşıya pozisyonda topu ağlarla buluşturdu.
11'GOL! Sanharib Malki
10'Kasımpaşa yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Melo, Castro'ya faul yaptı.
9'Galatasaray, özellikle orta alanda çok fazla top kaybı yaşıyor. Kasımpaşalı oyuncular iyi baskı yapıyor.
8'Maçın ilk net pozisyonuna böylece Kasımpaşa girmiş oldu.
7'Etkili gelişen Kasımpaşa atağında sağ kanattan hızla ceza alanına giren Adem'in yerden pasında Castro müsait durumda topu yandan dışarıya gönderdi.6'Bir başka Galatasaray atağında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Drogba'nın zayıf vuruşu kaleci Isaksson'da kaldı.
5'Eboue, kendi yarı alanında topla buluştu ve ileriye koşu yapan Burak'a uzun bir top gönderdi ama savunma Burak'a geçiş izni vermedi.
4'Galatasaray yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Riera yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
3'Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Bruma, rakibinden sıyrılıp ceza alanına girdi ama pasını aktaramadı.2'İlk atak Kasımpaşa'dan geldi. Sol kanattan ceza alanına giren Donk'un zor pozisyonda vuruşu savunmadan döndü.
1'Karşılaşma Kasımpaşalı oyuncuların vuruşuyla başladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...