Galatasaray - Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? GS - FB Süper Kupa maçı oynanmayacak mı, iptal mi edildi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray - Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? GS - FB Süper Kupa maçı oynanmayacak mı, iptal mi edildi?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

29 Aralık günü oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasına kısa süre kala futbolseverler GS - FB maça çıkmayacak mı, neden? sorusuna yanıt ararken Galatasaray - Fenerbahçe maçı iptal mi? Süper Kupa maçı oynanmayacak mı, iptal mi edildi? sorularına da yanıt arıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bugün Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa karşılaşmasını oynayacak. Sosyal medyada yer alan iddiaların ardından ise arama motorlarında ise Galatasaray - Fenerbahçe maçı iptal mi? Süper Kupa maçı oynanmayacak mı, iptal mi edildi? soruları aratıldı. İşte merak edilenler...

GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI İPTAL Mİ?

Sosyal medyada yer alan iddiaların ardından TFF açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

TFF: "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır."

GS - FB SÜPER KUPA FİNALİ HANGİ KANALDA?

Süper Kupa finali Galatasaray- Fenerbahçe maçı ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? GS - FB Süper Kupa maçı oynanmayacak mı, iptal mi edildi?

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Süper Kupa maçı Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan (King Saud University Stadium) Al- Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 5 gün aradan sonra ikinci kez mücadele edecek. Süper Lig'in 18. haftasında Pazar günü Ülker Stadı'nda karşılaşan iki takım, bir kez daha mücadele edecek. Kazanan takım, 17. Süper Kupa'yı müzesine götürecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...