Aslan Demir büktü | Galatasaray evinde Adana Demirspor'u yendi

- Güncelleme:
Aslan Demir büktü | Galatasaray evinde Adana Demirspor'u yendi

Spor Haberleri

Millî araya Konyaspor mağlubiyetiyle giren Cimbom dönüşte Adana Demirspor önünde soğuk terler döktü. Net fırsat bile bulmakta zorlanan sarı kırmızılı takımda Okan Buruk’tan son 30 dakikada, Zaniolo ve Midtsjo hamlesi geldi. Norveçli attığı golle kilidi açtı, Zaniolo uzatmada penaltıdan skoru perçinledi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray, Konya deplasmanında 14 maç sonra aldığı mağlubiyeti arkasında bırakıp, Süper Lig’de yeni bir seri başlatmak ve puan farkını açmak istiyordu. Avrupa bileti almak isteyen Adana Demirspor ise mutlaka kazanmak amacındaydı. Mavi Şimşekler, Cimbom’a zor anlar yaşatmayı başardı. İki topu direkten döndü, bir topu çizgiden çevrildi. Ama lider son dakikalarda da olsa kazanmayı bildi: 2-0. 

ADANA DEMİR DİREKLERE TAKILDI

İki takımın da kazanma arzusunun yüksek olması, oyuncuların topu alır almaz golü düşünen hızlı atakları Nef Stadı’nda tribünleri dolduran taraftarlara bol pozisyon izletti. Karşılaşma da hızlı başladı.15’te Emre Akbaba çaprazdan rakiplerinden kurtulup vurdu, top direkten dışarı gitti. 19’da Oliveira’nın içeri kestiği topu Abdülkerim bir kaç metreden dışarı yolladı. 44’te Onyekuru müthiş vursa da direk bir kez daha geçit vermedi. 

SON NEFESTE ZAFER

68’de Pape’nin arka direkte yaptığı kafa vuruşunda top Muslera’yı geçti. Çizgi üzerinde son bir hamle yapan Nelsson %100 golü engellemeyi başardı. 79’da Rashica uzak mesafeden çok sert vurdu, top direğe teğet geçti. 86’da Zaniolo’nun indirdiği topa gelişine harika vuran Midtsjö durumu 1-0 yaptı.90+8’de Yunus’un kazandırdığı penaltıyı Zaniolo gole çevirdi: 2-0. Cimbom F.Bahçe-Beşiktaş derbisinin olduğu haftada ev ödevini yaptı.

OYUNCUMUN AYAĞI MI KIRILSIN?

Galatasaray’ın çalıştırıcısı Okan Buruk, “Baskılı oynadık ama sonlandırmada sıkıntımız vardı. Kazandık, mutluyuz” derken, Emre Akbaba’nın Mertens’e faulü için, “Konya maçındaki (Ahmet Oğuz-Dubois) pozisyon gibi net kırmızı. VAR yine çağırmadı. VAR mı çağırmıyor, hakem mi gitmiyor? Sayın Lale Orta belki VAR hakemlerine neyin kırmızı olup olmadığını açıklar! İki haftada oyuncularımızın ayakları kırılabilirdi” serzenişinde bulundu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...