Futbola açım!

Düzenleyen:
Futbola açım!

SPOR Haberleri

Genç yıldız şampiyonluk yaşamak istediklerini belirterek “İçimde inanılmaz bir futbol açlığı var” diye konuştu

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, kulübün 50. yılında şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi. “İçimde inanılmaz bir futbol açlığı var” diyen Yazıcı “Çalışmayı çok seviyorum ve artan bir tempoyla çalışmaya devam ediyorum. Eksiklerimin farkındayım. 50. yılda şampiyonluk istiyoruz. Bunu başarabiliriz. Elde edilecek başarılarda pay sahibi olmak istiyorum” sözlerini kullandı. Ersun Yanal ile çalışmanın gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirten yetenekli oyuncu “Hocam oyunun iki yönünü de oynayabilmem için beni eğitiyor” ifadelerini kullandı.
Olcay Şahan şansı
Takıma ara transferde katılan Olcay Şahan’ın kendisine inanılmaz bir katkısı olduğunu belirten Yusuf “Beni motive ediyor. Onunla beraber forma giydiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bana çok yardımcı oluyor” dedi.  Uzun vadede Avrupa’da oynamak istediğini sözlerine ekleyen Yazıcı, kendisiyle birlikte altyapıdan A Takım’a çıkan arkadaşları Abdülkadir ve Furkan için ise şu ifadeleri kullandı: “İkisi de kardeşim gibi. Furkan’la aynı okulda okuduk. Birlikte şampiyonluk yaşadık. Abdülkadir’e, ‘Benden beş kat daha iyisin. Sadece inan ve çalış’ diyorum...”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...