Babel: O manzara çılgınlıktı

Düzenleyen:
Babel: O manzara çılgınlıktı

SPOR Haberleri

Kariyerindeki en iyi sezonunu geride bıraktığını söyleyen Hollandalı oyuncu, kendisini millî takıma çağırmayan Dirk Advocaat’a da sitem etti

Bu sezon Beşiktaş’ın şampiyonluğuna büyük katkıda bulunan Ryan Babel, Hollanda basınından De Telegraaf’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Devre arasında takıma katıldıktan sonra Şenol Güneş’in vazgeçilmezi olan Babel, şampiyonluk kutlamaları için ‘çılgınlıktı’ değerlendirmesinde bulundu. Babel “Kutlamalar gerçekten büyüleyiciydi. Bir hafta öncesinden şampiyonluğu ilan etmiştik. Ama kutlamaları son hafta maçıyla birlikte yapmayı planlamıştık. O gün maçımız 17.00’deydi ve 12.00’de deniz yoluyla Asya’dan Avrupa’ya geçiş yaptık. Taraftarlar da bizleri teknelerle takip ettiler. Yüzlerce tekne Boğaz’da, meşalelerle bizi takip etti. Sonra üstü açık otobüsle yaptığımız yolculuk, hepsi çılgıncaydı” dedi 
Bana şans vermeliydi
Çok hareketli bir sezon geçirdiğini ifade eden 30 yaşındaki oyuncu “Al Ain’den Deportivo’ya transfer oldum. Yarım sezon sonra Beşiktaş bir teklifte bulundu. Deportivo’daki 5 golümü de sayarsak sezonu 8 golle tamamladım. Açıkçası istatistiksel olarak kariyerimdeki en iyi sezonu geride bıraktım” dedi. Babel, Dirk Advocaat tarafından Hollanda Millî Takımı’na seçilmemesi için de üzgün olduğunu belirtirken “Maalesef seçilemedim. Aslında Türk ve Hollanda medyası ile taraftarlar benim performansımı görüp bir şansı hak ettiğimi düşünüyorlar. Ben kesin olarak orada olmalıydım demiyorum. Ama hocanın da iyi işler yapan oyuncularına iyi bir sinyal vermesi gerekir” ifadelerini kullandı. 

BEŞİKTAŞ DONANMASI 
Ryan Babel, Boğaz’da teknelerle yapılan şampiyonluk kutlamaların ‘tam bir çılgınlık’ olduğunu söyledi. Çok eğlendiklerini söyleyen Babel “O anları hiç unutmayacağım’ dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...