Fred için Galatasaray önde

- Güncelleme:
Fred için Galatasaray önde

SPOR Haberleri

Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Brezilyalı orta sahanın sarı kırmızılı kulübe daha yakın olduğu ve transferin kısa süre içinde biteceği iddia edildi

Galatasaray’ın Fred aşkı bitmek bilmiyor... Kadrosuna İcardi, Zaha, Angelino, Bakambu gibi önemli takviyeler yapan sarı kırmızılıların Fred konusunda da mutlu sona yakın olduğu yazıldı. İngiliz haber kaynaklarına göre Fulham’ın da istediği Brezilyalı orta saha konusunda Cimbom daha önde. Oyuncunun da tercihini Aslan’dan yana kullanması transferde belirleyici olacağı belirtiliyor. Dursun Özbek yönetimi ise Fred konusunda istediği şartların oluşması için sabırla bekliyor.

OLİVEİRA BELİRSİZ

Sarı kırmızılı takım mevcut kadrosunu büyük oranda koruma taraftarı olsa da yabancı konusunda sıkıntı var. Mavi kartlı Kerem Demirbay’ı alarak rahatlayan Galatasaray, geçen sezondan bu yana bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Oliveira konusunda kararsız. Okan Buruk’un da “Kulübün çıkarlarına göre uygun teklif gelirse gönderilebilir” dediği Portekizli oyuncunun ülkesine dönmeye sıcak baktığı ve Maribor maçı sonrası sıcak gelişmelerin olabileceği belirtiliyor.

CİMBOM BEKLEMEDE

Transfer sürecinde belki de G.Saray’ın ilk anlaştığı isim olarak iddia edilen PSG’li Leandro Paredes konusu kapanmıştı. Aslan gönüllü Arjantinli orta sahanın yüklü maliyeti sebebiyle Cimbom geri adım atmıştı. Parades’in henüz başka bir kulüple anlaşamaması üzerine sarı kırmızılılar PSG ile yeniden görüşmelere başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...