Trabzonspor'un deplasman kâbusu: Fırtına dışarıda diniyor

- Güncelleme:
Trabzonspor'un deplasman kâbusu: Fırtına dışarıda diniyor

SPOR Haberleri

Liderin 16 puan gerisine düşen bordo mavililer dış sahada 11 maçta sadece 11 puan toplayabildi.

Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor için “Bize her yer Trabzon” sloganı artık geçerliliğini kaybediyor. Çünkü dış sahada alınan sonuçlar sonrası bordo mavililer zirvenin 16 puan gerisine düştü. Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına bu sezon evinde 11 maçta 27 puan toplarken iç saha puan tablosunda üçüncü sırada yer aldı, deplasman karnesinde ise sınıfta kaldı. 11 maçta sadece 11 puan toplayabildi. 

KALESİ DÜŞTÜ

Bordo mavililerin deplasman şanssızlığı veya başarısızlığı Avrupa’da da kendini gösterdi. Bu sezon üç kulvarda dış sahada galibiyet alınamadı. Ve Abdullah Avcı’nın ekibinde şaşırtan istatistikler de ligde 22 hafta sonunda 6 mağlubiyet alınırken averajda ise sadece +5 olması dikkat çekiciydi. Kalesinde Uğurcan Çakır gibi bir millî değer bulunan Karadeniz ekibi ligde 29 golü kalesinde gördü. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...