Ferrari, Mercedes karşısında direniyor

Ferrari, Mercedes karşısında direniyor

SPOR Haberleri

Arrivabene Kanada GP'sinden sonra Mercedes'e teslim olmayacaklarını, bu sezon iki zafer kazanma hedefleri için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene güncelleme yapmalarına rağmen sıkıntılı geçen Kanada GP'sinden sonra Mercedes'e teslim olmayacaklarını, bu sezon iki zafer kazanma hedefleri için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.Kanada'daki hayal kırıklığı oluşturan sonuçların Ferrari'nin hedeflerini değiştirip değiştirmediği sorulduğunda Arrivabene: "Hayır, kesinlikle değişiklik yok." "Eğer hedefleri değiştirirsem bu teslim olduk dediğim anlamına gelir. Her yarışta podyumda olmak sıkıcı olabilir, ancak podyumdan düşerseniz bu daha da kötüsüdür. Bence podyum pozisyonumuzu korumalıyız, aşağıya değil yukarıya bakmalıyız.



nbsp;Hedefleri hiçbir şekilde değiştirmiş değilim." Arrivabene motor güncellemelerinin başarılı olduğunu, ancak takımın Mercedes'in şu an hala güçlü olduğunun farkına vardığını söyledi. "Bence motor güncellemesi bize ne beklediğimiz konusunda bir cevap veriyor. Ne yazık ki haftasonu bir takım sorunlardan dolayı iyi değildi, ancak motordan aldığımız tepki iyiydi." "Gitmemiz gereken uzun bir yol var. Şu an alçakgönüllülük içerisinde onların daha güçlü olduğunu kabul etmeliyiz, bunu yaparken de farkı kapattığımızı, bu yüzden de onları her yarışta yenebileceğimizi düşünmeye başlamamalıyız." "Bu gerçekçi değil, dürüst olmak gerekirse bu haftasonu aldığımız cevaplar oldukça iyiydi."


TRF1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...