Survivor'da duygu dolu anlar

Survivor'da duygu dolu anlar

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'da iletişim ödülünü kazanan ünlüler aileleriyle görüştü. Yarışmada duygusal anlar yaşandı. İşte o dakikalar...

Survivor All star 10 Haziran ödül Oyununda, ödül yarışmacıların en sevdikleri yakınlarıyla güzel bir yemek yiyecekti. Oyundan önce her bir yarışmacı teker teker ailesiyle kucaklaştı. Gönüllülerden Begüm ve Hilmicem'in babası gelmişti, Turabi ve Hasan'ın kardeşi, Ünlülerden ise Hakan'ın eşi Gizem gelmişti, Merve Aydın ve Doğukan'ın kardeşi ve Serenay'ın ise annesi gelmişti. İşte bu tarihi ödülü Survivor All Star'a yakışır ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı…
nbsp;
ÜNLÜLER SEVDİKLERİNE KAVUŞTU


ÜNLÜLER ÇOK İSTEKLİYDİ
Gönüllüler her ne kadar Hasan ile 1-0 öne geçse de Ünlüler daha inançlı, daha istekliydi. Ünlüler takımı Hakan Merve ve Doğukan manço ile durumu 3-1'e taşıdı. Daha sonra Turabi ve Begüm skoru eşitledi 3-3. Ama dedik ya Ünlüler daha konsantre olmuştu oyuna. Zira duygu yüklü bir oyundu. Ve sonrasında Hakan, Doğukan ve Merve Aydın ile yine öne geçmeyi ve farkı açmayı başardı Ünlüler: 6-3.


GÖNÜLLÜLER SEVDİKLERİYLE GÖRÜŞTÜ-İZLE


GÖNÜLLÜLER DE İSTEDİ AMA!
Gönüllüler de oyunu çok istiyordu, begüm ağlaya ağlaya oynuyordu neredeyse. Bu duygu yüklü oyunda Hilmicem skoru 6-4'e getirip farkı 2'ye indiren isimdi. Ama sonrasında Ünlüler yine bir seri yakaladı ve Hakan ve Merve ile 8-4 yaptı. Daha sonra Doğukan da kazandı ama Doğukan kural hatası yaptığı için diskalifiye oldu ve sayı Gönüllüler'e geçti. 8-5 olmuştu durum. Daha sonra Hakan ve Hilmicem karşı karşıya geldi. Hakan eşi Gizem'i görme pahasına bugünkü oyunlarda büyük performans sergiledi ve Hilmicem'i de mağlup ederek takımını 9-5 öne geçti. Gönüllüler Hasan ve Turabi ile 9-7 yaptı durumu. Son etapta Begüm ile Serenay karşı karşıya geldi. Serenay son anda kazandı ve ödülü ünlülere getirdi. Ünlüler tarihi ödülü 10-7 kazandı.
nbsp;
BEGÜM AĞLADI!
Begüm ise gözyaşlarına boğuldu bu duygusal ödül sonrası. Begüm ağladı yıprandı ve ailesiyle yemek yiyemeyeceği için çok üzüldü. Begüm'ü teselli etmek takım arkadaşlarına düştü. Acun Ilıcalı kazanan takımı ödüle yolcularken, Gönüllüler'in de üzülmesini istemediği ve ailevi durum olduğu için sahilde 5'er dakikalık görüşme izni verdi.
nbsp;
ÜNLÜLER AİLESİYLE
Ünlüler Mor odaya girdi ve güzel bir yemek yedi ve tabii ki aileleriyle birlikte güzelce vakit geçirip hasret giderdiler. nbsp;


SURVIVOR ALL STAR'DA YENİ KURALLAR-İZLE
HIZLANDIRILMIŞ ÇEKİM BAŞLIYOR!
Survivor Allstar'ın 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, ödül oyunu öncesi yarışmada başlayacak 'hızlandırılmış çekimler' hakkında bilgi verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...