Fener’de Enner sancısı

- Güncelleme:
Fener’de Enner sancısı
SPOR Haberleri

33 yaşına gelen Enner Valencia için üç yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon avronun yanı sıra gol bonusu talebini sarı lacivertli yönetim ‘uçuk’ buldu

Fenerbahçe’de Enner Valencia’nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve sarı lacivertliler henüz sözleşme uzatmak için harekete geçmedi. Ancak oyuncunun menajeri Gonzalo Vargas, sürpriz bir şekilde kapıyı çalıp, isteklerini sıraladı. Ekvador’un Dünya Kupası’nın ev sahibi Katar ile yapacağı maç öncesi İstanbul’a gelen Vargas, F.Bahçe yönetimini şoke eden uzun bir liste sundu. 

MAKUL ŞARTLAR GETİR

Jesus’un takımda kalmasını istediği 33 yaşındaki oyuncu için üç yıllık sözleşme istenmesi yönetimi zorda bıraktı. Oyuncunun ilerlemiş yaşı sebebiyle uzun süreli sözleşme düşünmeyen sarı lacivertliler ayrıca yıllık 2 milyon avro garanti ücret ve 500 bin avroyu bulan gol ve puan bonusu isteklerini de ‘uçuk’ buldu. Valencia şu anda yıllık 1,4 milyon avro alıyor.

ÜCRETİ YÜZDE 500 ARTACAK

Fenerbahçe, Jorge Jesus’un kanatları altına aldığı millî kalecisi Altay Bayındır’la sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. 500 bin liraya geldiği sarı lacivertli kulüpte ara zamlarla ücreti 4,5 milyon liraya kadar çıkan Altay ile yıllığı 25 milyon liradan beş yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...