Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 9 yıla çıktı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 9 yıla çıktı

Spor Haberleri

Sarı lacivertliler Kadıköy’de Antalyaspor’u Valencia ve Zajc’ın golleriyle 2-0 mağlup etti, ancak Galatasaray Ankara’da farklı kazanınca bir işe yaramadı. Fenerbahçe adına bir sezon daha hayal kırıklığıyla noktalandı…

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de inişli çıkışlı bir sezon geçiren ve şampiyonluk umutlarını Galatasaray deplasmanına taşımak isteyen Fenerbahçe, Kadıköy’de ligde kalma yolunda rahatlamak isteyen Antalyaspor’u misafir etti. Oldukça güzel bir Kadıköy akşamında neredeyse tamamen dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada gol perdesi henüz 2. dakikada açıldı ve Arda Güler’in harika pasını iyi değerlendiren Valencia takımını öne geçirdi: 1-0.

OYUN KURAMADILAR

Valencia, attığı bu golle gol sayısını 29’a çıkartarak, Aykut Kocaman’a ait Fenerbahçe formasıyla bir sezonda en fazla gol atan oyuncu rekoruna ortak olurken, gol sonrasındaki oyun taraftarları tatmin etmekten uzaktı. Antalyaspor’un top Fenerbahçe’deyken 5-2-3 şeklinde yaptığı önde baskıya çözüm üretemeyen Jorge Jesus’un takımı geriden oyun kurmakta oldukça zorlandı ve sık sık top kaybıyla sonuçlanan uzun ve havadan paslara yöneldi.

KULAKLAR ANKARA'DAYDI

56’da orta sahadan aldığı topu ceza sahasına kadar süren Zajc üçe iki pozisyonda uygun durumda olan Batshuayi’ye vermek yerine kaleyi düşündü ancak bu şut dışarı çıktı. 70’te Arda’nın harika pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Zajc’ın şutu kaleciye çarparak kornere çıktı. Galatasaray’ın üçüncü golü sonrasında bazı taraftarlar tribünleri terk ederken Miha Zajc, 90+3’te skoru belirlerken Kadıköy’de bir sezon daha hüsranla tamamlandı. 

BAŞARAMADIK

Bir sezonu daha hüsranla kapatan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, Antalyaspor maçından sonra değerlendirmelerde bulundu. Portekizli çalıştırıcı “Ligin ikicin yarısında ilk yarıdan daha çok puan topladık ama Galatasaray bazı dönemlerden bizden daha iyiydi. Biz onlardan daha iyi olmayı başaramadığımız için şampiyon olamadık” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...