Kartal'a çılgın proje: Tesisleşme yolunda dev adımlar

- Güncelleme:
Kartal'a çılgın proje: Tesisleşme yolunda dev adımlar

Spor Haberleri

Siyah beyazlıların asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Beykoz’da 21 bin metrekarelik tesis yapacaklarını açıkladı

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, camiaya tesisleşme anlamında çok önemli bir projenin müjdesini verdi. Beykoz’a bağlı Paşamandıra’da bulunan 21 bin metrekarelik arazide dev bir tesis yapacaklarını belirten Çetinsaya, “İki bin seyirci kapasiteli sahaya sahip, robotik eğitim binasından konaklamaya kadar birçok imkânı içinde barındıran Paşamandıra Futbol Köyü, Avrupa standartlarına uygun yapılacak” dedi. 

MÜCADELEYE DEVAM

Önceki gün Nevzat Demir Tesislerinde 1 milyon dolara mal olan sahanın açılışını yaptıklarını da hatırlatan Çetinsaya, “Geçmiş dönemlerde süreçte tıkanmış, atıl kalmış ya da yanlış imzalar yüzünden kaybetmeye yakın durumda olan varlıklarla ilgili yönetim olarak mücadelemiz devam ediyor. İnşallah çok yakında zamanda, Beşiktaş tarihine geçecek bir proje ile huzurunuza çıkmayı planlıyorum” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...