Fenerbahçe'nin Krunic inadı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin Krunic inadı

SPOR Haberleri

İtalyan devinin teklifi reddetmesine 29 yaşındaki oyuncu tepki gösterdi. Dzeko ile birlikte forma giymek isteyen Krunic için salı günü yeni teklif yapılacak

Transferde fırtınalar estiren Fenerbahçe’nin, Milan forması giyen Rade Krunic için ısrarı devam ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın ısrarla istediği Boşnak oyuncu için sarı lacivertliler 7 milyon avroluk teklifte bulunmuştu. Ancak İtalyan devi hem rakamı az bulmuş hem de teknik direktör Stefano Pioli, Krunic’i bırakmayı istemediği için teklif reddedilmişti. Ancak Boşnak yıldızın tavrı Fenerbahçe’nin girişiminde etkili oldu. Başarılı oyuncu Fenerbahçe’nin teklifinin reddedilmesine tepki gösterdi.

EN AZ İKİ KATI

Vatandaşı Edin Dzeko’nun da Fenerbahçe’de forma giymesi sebebiyle sarı lacivertlilere gelmek için can atan Krunic için salı günü yeni bir teklif yapılacak. Milan’ın yeni teklifi oyuncunun da takımdan ayrılmak istemesi sebebiyle kabul etmesi bekleniyor. Öte yandan Milan’da şu an 1,1 milyon avro yıllık ücret kazanan 29 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe’deki ücretinin ise en az iki katı olacağı öğrenildi. Milan’ın kapıyı kapatması hâlinde ise İsmail Kartal’ın listesinde bulunan iki oyuncu için harekete geçilecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...