Fenerbahçe'nin Cardozo görüşmelerinde pürüz çıktı

Fenerbahçe'nin Cardozo görüşmelerinde pürüz çıktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin bonservisinde anlaştığı Cardozo'nun kulübü Benfica'nın, Napoli'nin devreye girmesi sonrasında bonservis bedelini arttırması pürüze neden oldu

Fenerbahçe'de Bruno Alves ve Michal Kadlec transferleri sonrasında gözlerin döndüğü Oscar Cardozo için Portekiz basınından sürpriz iddialar geldi.Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani'yi Real Madrid ya da Chelsea'ye gönderecek olan Napoli'nin, forvet bölgesine yapacağı transfer için Cardozo'yu da listeye aldığı ve bu gelişmenin Paraguaylı oyuncunun bonservis bedelini arttırdığı kaydedildi. Bu gelişme sonrasında ise Benfica ve Fenerbahçe arasındaki görüşmelerde sorun yaşandığı ve oyuncunun Türkiye'ye gitmesi ihtimelinin artık çok azaldığı belirtildi. nbsp;Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave de son yaptığı açıklamalarda Cardozo'nun İstanbul'a gelme ihtimalinin düşük olduğunu söylerken, "Fenerbahçe ile Cardozo konusunda görüştüğümüz doğru. Piyasası olan bir oyuncu, ama sanırım kalma ihtimali gitme ihtimalinden daha yüksek" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin nbsp;12 milyon euroluk teklifini kabul eden Benfica'nın, Napoli'nin teklifi sonrasında sarı-lacivertlilerden 15 milyon euro istediği de detaylar arasında yer aldı. Benfica'nın bonservisi yükseltmesinden önce oyuncu ile temasa geçen F.Bahçe'nin, 30 yaşındaki yıldıza, yıllık 2.8 milyon euro garanti para, eşi ve kendisine 2 lüks araba ve 1 milyon euro değerinde bir villa teklif ettiği de öne sürüldü. (SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...