Fenerbahçeli Elif Öner: 'Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek güçteyiz'

/ Kaynak: AA
Fenerbahçeli Elif Öner: 'Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek güçteyiz'

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Elif Ağca Öner, şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu

Elif Ağca Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi kadroya sahip olduklarını ve bu sezon mücadele ettikleri bütün kulvarlarda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını dile getirdi. DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi yer aldıkları B Grubu'nda Azerbaycan'ın Azeryol Bakü, Fransa'nın Nantes ve Romanya'nın Stiinta Bacau takımlarının bulunduğunu hatırlatan Öner, şunları söyledi: "Grubumuz biraz kolay görünebilir ama çok sıkı bir grup. Bizim takımımız da bu lige göre kuruldu. Bazı sakatlıklarımız vardı, onlar iyileşti. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu ligde iki sezon mücadele edemedik. CEV Kupası'nı kazanarak, çok büyük bir başarıya imza attık. Fenerbahçe ve bizim için unutulmaz bir andı. İnşallah ona benzer bir başarıyı Şampiyonlar Ligi'nde de yaşarız. Takımımız kesinlikle şampiyonluğu kazanabilecek güçte. Çok iyi transferler yapıldı. Zaten kazanmaya alışkın bir takımız. İyi bir uyum var. Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya yakışacak bu kupayı kazanacağımıza inanıyorum."
"Türkiye Ligi'nde çok iddialıyız"
Elif Ağca Öner, Bayanlar Voleybol 1. Lig'de şampiyonluk için çok iddialı olduklarını anlattı.
Geçen sezon şampiyonluğu finalde kaybettiklerini anımsatan tecrübeli oyuncu, "Geçen sezon kupayı sakatlıklar yüzünden kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu sene takımımızda oyuncu sayısı daha fazla. 15 oyuncuyuz ve 14'ümüz her pozisyonda ve her şartta oynayabilecek durumda. O yüzden bizim için de keyifli bir sezon olacak. Diğer takımlar da takviyeler yaptılar. Özellikle yabancı oyuncuların kalitesi biraz daha arttı. Biz de lige çok önem veriyoruz. Zaten çok üst düzey ve çekişmeli bir lig. Tabii ki çok iddialıyız. Fenerbahçenin iddialı olmadığı bir kupa yok zaten. Lige iyi başladık ve şu an her şey iyi gidiyor. Bu sezon kupayı biz alacağız" diye konuştu.
Sarı-lacivertli oyuncu, antrenör Marcello Abbondanza yönetiminde ikinci sezonlarını geçireceklerini vurgulayarak, "Marcello çok iyi bir antrenör. Elimizden geldiğince antrenörümüzün istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon özellikle pasör pozisyonunda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. En iyi şekilde görevimizi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...