Fenerbahçe'den transfer şov: Üçü bir arada

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den transfer şov: Üçü bir arada

SPOR Haberleri

Şampiyonluğa şartlanan Fenerbahçe, transferde şov yapmaya devam ediyor. Sarı lacivertliler savunmayı Alexander Djiku, forveti de Umut Nayir ile güçlendirdi. Orta saha transferi için de Sebastian Szymanski'yle anlaşmaya varıldı. Öte yandan Japon kaleci Kosuke Nakamura için de Portimonense’ye resmî teklif iletildi. İşte detaylar...

Uzun zamandır şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe, önümüzdeki sezon bunu dindirmek istiyor. Transferin hareketli kulüplerinden birisi olan sarı lacivertliler, Ryan Kent ve Edin Dzeko’nun ardından üç transferi daha bitirdi.

Fenerbahçe, geçen sezon kiralık olarak Feyenoord forması giyen Dinamo Moskova’nın Polonyalı oyuncusu Sebastian Szymanski ile dört yıllığına anlaşmaya vardı. Turnuva için Rusya’da olan sarı lacivertliler, Moskova ekibini de 12 milyon avro karşılığında ikna etti. 24 yaşındaki 10 numara, takımdan ayrılan Arda Güler’in yerini dolduracak.

NAYİR DE TAMAM

Kanarya’nın bir diğer bombası 2022 yılında Gana’da yılın futbolcusu seçilen Alexander Djiku oldu. İngiliz ekibi Nottingham Forest’in de yakından ilgilendiği 28 yaşındaki savunma oyuncusuyla da 3+1 yıllık sözleşme imzalandı. Strasbourg ile sözleşmesi biten Djiku için bonservis bedeli ödenmeyecek. Sarı lacivertliler yerli golcü takviyesi için de Umut Nayir'le anlaştı. Millî golcü bugün 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARI

Dinamo Moskova’nın 2019 yazında 5,5 milyon avro bedelle Lech Poznan’dan transfer ettiği Sebastian Szymanski, geçen sezon 2 milyon avro karşılığında Feyenoord’a kiralanmıştı. 24 yaşındaki yıldız, geçen sezon Feyenoord’da çıktığı 40 maçta 10 gol atıp 7 asist yaparak şampiyonluğun mimarlarından oldu.

KALEYE JAPON!

Öte yandan Fenerahçe, Japon kaleci Kosuke Nakamura için Portimonense’ye resmî teklifini iletti. Sarı lacivertlilerin, 5 milyon avro ve bir sonraki satıştan pay önerdiği, Portekiz kulübünün ise 6 milyon avro istediği belirtildi. 28 yaşındaki Nakamura, 32 maçta kalesinde 49 gol gördü. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...