Beşiktaş'tan Tadic bombası

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Instagram @dusantadic

Spor Haberleri

Ajax’ın skorer 10 numarası için siyah beyazlılar devreye girdi. Şenol Güneş’in de onay verdiği Sırp yıldız, teklifi düşünmek için süre istedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın listesine yeni bir isim girdi. Ajax’tan ayrılmak isteyen Dusan Tadic, menajerine yeni bir takım bulması için talimat verdi.  34 yaşındaki oyuncuya ilk olarak Beşiktaş talip oldu. Siyah beyazlılar  2+1 yıllık sözleşme teklif ederken, 34 yaşındaki oyuncuya da yıllık 2,5 milyon avro önerdi.

Bu teklifin, Tadic’in Ajax’la olan sözleşmesini feshetmesi halinde geçerli olacağı bilgisi de verildi.

GÜNEŞ'TEN ONAY

Beşiktaşlı yetkililere ilgilerinden dolayı teşekkür eden yıldız Dusan Tadic, “Ayrılma kararını yeni aldım. Başka teklifler de alabilirim. Bir hafta içinde size kararımı bildireceğim” dedi. Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş de transfer için onay verdi. Tecrübeli teknik adamın, “Tadic hücumun her bölgesinde oynayabiliyor. Eğer sözleşme şartları uygunsa onu takımımda görmek isterim” dediği öğrenildi.

ANALİZ EKİBİNİN RAPORU

Tadic’in transferi için Beşiktaş’ın analiz ekibi olumlu rapor verdi. Siyah beyazlı yetkililer, “Tadic 34 yaşında ama sakatlık nedir bilmeyen bir oyuncu. Ajax’ta forma giydiği beş sezonda dinlendirildiği maçlar dışında hep kadroya girdi” şeklinde görüş bildirdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...