Fenerbahçe’de Joachim Löw dönemi başlıyor! Mesut Özil son noktayı koyacak

Düzenleyen:
Fenerbahçe’de Joachim Löw dönemi başlıyor! Mesut Özil son noktayı koyacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Alman teknik direktör Joachim Löw'le imza aşamasına gelmiş durumda. Bu duruma ise en çok Mesut Özil’e yaramış durumda. Alman basınında çıkan haberlere göre, dünya yıldızı Mesut Özil’in deneyimli hoca Joachim Löw ile bambaşka bir kimliğe bürüneceği adeta küllerinden yeniden doğacağı belirtildi.

Sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe’de Joachim Löw iddiası bir kez daha gündeme geldi. Sarı-Lacivertli takımın Alman hocayla imza aşamasına geldiği ve yeniden Mesut Özil’le çalışacağı iddia edildi. 

MESUT ÖZİL VE LÖW YENİDEN AYNI TAKIMDA 

Alman basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe Joachim Löw ile imza aşamasına gelmiş durumda. Alman Milli Takımı’ndan sonra tekrardan Löw ile bir araya gelecek olan Mesut Özil, bambaşka bir kimliğe bürüneceği ve eski Mesut Özil'i futbolseverlere izleteceği belirtildi.

Fenerbahçe’de Joachim Löw dönemi başlıyor! Mesut Özil son noktayı koyacak

DİĞER ADAYLARDA GÜNDEM DE 

Haberlerde ayrıca Fenerbahçe için bir başka hoca adayının da Jorge Jesus olduğu ve iki hocanın da şu anda işsiz olduğu ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...