Fenerbahçe'de derbi öncesi sevindiren haber!

Fenerbahçe'de derbi öncesi sevindiren haber!

SPOR Haberleri

Sakatlıkları bulunan kaptanlar Emre ile Volkan sıra dışı bir gelişme olmaması halinde Arena'da forma giyecek

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de 18 Ekim'deki Galatasaray derbisi öncesi yüzler gülmeye başladı. Sarı-lacivertlilerin iki kaptanı Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel'in sürpriz bir gelişme olmaması durumunda Arena'daki maçta takımdaki yerlerini alacakları öğrenildi. Teknik Direktör İsmail Kartal'la yaptığı konuşmada, "Hocam fiziksel anlamda tam hazır olamasam bile bu maçı kaçırmak istemiyorum" diyen Emre'nin oynama şansı yüzde 70'lere yükseldi. Yoğun tedavi uygulanan yıldız oyuncu ağırlık çalışmalarının yanı sıra yüksek eforlu koşular da yapmaya başladı. Belindeki sinire baskı yapan diske ozon enjeksiyonu yapılan Volkan Demirel'in de tedavi ve istirahat sürecinin iyi geçtiği ve milli eldivenin pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi. nbsp;

Derbi için sabırsızlanıyorlar
Emre ve Volkan'ın derbiye kadar tedavi ve çalışma programını bir arada yürüteceği, yoğun bir ağrıları olmaması halinde Arena'da sahne alacağı belirtildi. Derbi için sabırsızlandığını söyleyen Volkan, "Mert çok iyi bir kaleci. Ben olmasam da kalemiz emin ellere emanet. Ancak bir Galatasaray zaferinden mahrum kalmayı içime sindiremem. İğneyle de olsa Arena'ya çıkmak istiyorum. Her zaman olduğu gibi yine kazanacağımızdan eminim ve bu coşkuyu kaçırmaya hiç niyetim yok" diye konuştu. Emre de, "Her Fenerbahçeli için bayram olan bir Galatasaray maçında forma giyememek kötü bir duygu. O gün şartlar ne gösterir, hocamızın tercihi nasıl olur bilemiyorum. Ama ben sahada olmayı çok istiyorum ve bunun için şartları zorlayacağım" açıklamasını yaptı. Yorgun savaşçılar nbsp;
İsmail Kartal'ı golcülerin milli maç trafiği düşündürüyor. Ülkelerine giden Emenike ve Sow yorucu bir seyahatin ardından İstanbul'a dönecek ve derbi öncesi takımla ancak bir tek idman yapabilecek. Afrikalı yıldızlar, Trabzon deplasmanında da aynı şekilde sahaya çıkmış ve varlık gösterememişti.


Bekir'in üzüntüsü
Cezası nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek olan Bekir İrtegün'ün yüzü gülmüyor. "Her Fenerbahçeli gibi ben de bu maçta oynamayı çok istiyordum" diyen Bekir, "Arena'da galibiyet coşkusuna eşlik edemeyeceğim için çok üzgünüm" dedi.
M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...