Cardozo büyük düşünüyor

Cardozo büyük düşünüyor

SPOR Haberleri

Trabzonsporlu Oscar Cardozo, Trabzonspor'un şampiyon olmasını, kendisinin de gol kralı olmak istediğini belirtti.

Trabzonspor Dergisi'ne konuşan Paraguaylı yıldız, "Portekiz'de 7 yıl oynamış biri olarak Türkiye ve Türk futboluna alışabildin mi?" sorusuna, "Hemen alıştım diyemem. Kısa bir zaman sonra tam olarak uyum sağlayacağımı düşünüyorum" cevabını verdi. Trabzonspor'un karakter yapısını bildiğini ifade eden Cardozo, "Amacımız Trabzonspor'u istediği sonuçlara ulaştırmak. Bunun için buradayız" değerlendirmesinde bulundu. nbsp;
Bordo-mavili takımda hedefinin çok gol atmak olduğuna işaret eden Cardozo, "Trabzonspor şampiyon olurken ben de gol kralı olmak istiyorum. Takımda hem genç hem de tecrübeli oyuncular var. Herkes başarı istiyor. Benim oynadığım mevkide bile üç-dört oyuncu var. Bu rekabetin başarı için yeterli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Cardozo, kendisi için Trabzonspor taraftarlarının "Haydi geç bütün rakipleri, havalandır fileleri, süslüyor bütün hayalleri, Cardozo'nun o golleri" sözlerine sahip şarkı bestelediğinin hatırlatılması üzerine, "Kesinlikle dinlemem gerek. Sözleri çok hoşuma gitti. Tüylerim diken diken oldu diyebilirim. Trabzonspor, benim adıma ikinci kez şarkı yazılan kulüp oldu" sözlerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...