Fenerbahçe yaylaya çıkıyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe yaylaya çıkıyor

SPOR Haberleri  / AA

2013-2014 sezonu hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamlayan Fenerbahçe yarından itibaren Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa girecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Futbol nbsp;Takımı, çalışmalarına yarından itibaren Düzce'deki Topuk Yaylası Tesissleri'nde nbsp;devam edecek. nbsp;Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde 1 Temmuz Pazartesi günü başladığı nbsp;hazırlık sürecinde 6 günlük bir çalışma dönemini geride bıraktıktan sonra bugünü nbsp;izinli geçiren sarı-lacivertliler, yarın Topuk Yaylası'na gidecek. nbsp;Fenerbahçe, Samandıra'da basına kapalı gerçekleştirilecek sabah nbsp;antrenmanının ardından Düzce'ye hareket edecek.Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 2013-2014 sezonu hazırlık nbsp;döneminin ilk etabında İstanbul'da hafif tempoda çalışmalar yapan nbsp;sarı-lacivertliler, Düzce'deki kampta kondisyon artırıcı çalışmalar üzerinde nbsp;duracak. Takım için buradaki kampın ardından hazırlık maçları planlanıyor. nbsp;Geçen sezonun ardından ülke milli takımlarında yer aldıkları için nbsp;İstanbul etabında çalışmalara katılamayan Dirk Kuyt, yeni transfer Bruno Alves nbsp;ile Moussa Sow ve Raul Meireles 11 Temmuz'dan itibaren kampa dahil olacak. İzinli nbsp;olan Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın da buradaki kamp sürecinde takıma katılmaları nbsp;bekleniyor.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...