Fenerbahçe taraftarlarından Riva'da TFF protestosu... "Fenerbahçe düşmanlarını paramparça edeceğiz"

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Fenerbahçe taraftarları, Adana Demirspor maçındaki hakem skandalı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve hakemleri protesto etmek için TFF’nin Riva’daki tesislerine gitti. Tesislere varan sarı-lacivertli taraftarlar sloganlar eşliğinde Riva’da eylem yaptı. Polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Fenerbahçe taraftarları, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda oynadıkları Adana Demirspor maçında hakem hataları olduğu gerekçesiyle TFF’yi ve hakemleri protesto etmek amacıyla Kadıköy’de bulunan Salı Pazarı’nda bir araya geldi.

Toplanan binlerce taraftar, TFF'nin Riva’daki tesislerine gitmek üzere yola çıktı. Tesislere varan sarı-lacivertli taraftarlar sloganlar eşliğinde Riva’da eylem yaptı. Polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.

https://twitter.com/FbTweetlerii/status/1621882462216273927

https://twitter.com/fbsavasciruhu/status/1621876948766007297

JESUS "BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, dün FB TV'deki konuşmasında şunları söylemişti:

“Türkiye’ye geldiğimden beri hiçbir zaman hakemle ilgili konuşmadım. Onlara saygı duyuyorum ama maçta yaşananlar bizim için fazlaydı. Yıllardır bu işi yapıyorum buna benzer daha önce bir takımın saha içerisinde mağdur olduğu bir durumu görmemiştim. Dolayısıyla maç sonu hakemin yanına gidip bunu dile getirmek istemiştim. Saygısız ve terbiyesiz şekilde yapmadım. Sadece son pozisyonu söylemek istedim. Daha önce böyle bir şey görmemiştim."

Fenerbahçe taraftarlarından Riva'da TFF protestosu...

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1621795579293491202

LİGDEN ÇEKİLSE SÖZ KONUSU DEĞİL

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bugünkü Yüksek Divan Kurulu toplantısında "Ligden çekilme" seçeneğini taca çıkaran açıklamalar yaptı:

"Maça çıkıp 1 dakika kalıp sahadan ayrılmak, bu sezonu feda etmek demektir ama inanın geleceğimiz için çok önemli bir adımdır. Biz 'Kupa sizin, lig bizim' kafasını görmüş bir camiayız. Sonuna kadar savaşacak mıyız? Biz bunu oyladık dün. Bunu illa Konya maçında da yapmak zorunda değiliz. Böyle devam ederse, başka maçta da devam ederiz.

Yönetim kurulumuzda maçlara çıkmama ya da lige devam etme kararını oylamaya sunduk. Yönetim kurulumuzda 11-3 oyla devam etme kararı çıktı. 3 oydan birini veren bendim, çünkü artık yeter. Siz bu camiayı ciddiye almıyorsunuz, yeri geliyor katlediyorsunuz, yeri geliyor ısıra ısıra yiyorsunuz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...