Fenerbahçe taraftarı Sevilla deplasmanında başkan Ali Koç'u çok kızdırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe taraftarı Sevilla deplasmanında başkan Ali Koç'u çok kızdırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Sevilla'ya deplasmanda 2-0 mağlup olduğu UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir Fenerbahçe taraftarının yaşadığı diyalog kameraya çekilip sosyal medyada paylaşıldı. Gol yollarından sıkıntı çeken Sarı-Lacivertli takıma Olympique Lyon'dan Dembele'nin transfer edilmesini isteyen taraftara çok sinirlenen Koç, "tehdidimsi" cevabıyla gündeme geldi.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde bir süre ilgilendiği ancak transferinden vazgeçtiği Moussa Dembele, Sevilla deplasmanında Ali Koç'un önüne geldi.

Joshua King'in kaçırdığı gollere çok öfkelenen bir Fenerbahçe taraftarı, Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda karşısında birden Fenerbahçe başkanını görünce, Dembele transferini hatırlattı. 

DİYALOG SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Fenerbahçe'nin Sevilla'ya deplasmanda 2-0 mağlup olduğu UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir Fenerbahçe taraftarının yaşadığı diyalog kameraya çekilip sosyal medyada paylaşıldı.

Lyon'un 26 yaşındaki golcüsü Moussa Dembele'nin transferini isteyen bir taraftara sinirlenen Koç, "Sen dua et burada seyirciler var" sözleriyle tepki gösterdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...