Depremzededen Kılıçdaroğlu'na tepki: CHP geçmişiyle nasıl helalleşecek?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremlerden etkilenen Malatya'da ziyaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun aracına bindiği sırada bir vatandaş tepki göstererek, "CHP geçmişiyle nasıl helalleşecek? CHP'nin geçmişini sizler gibi, hepimiz biliyoruz. Erbakan'ın kemikleri sızlıyor. Geçmişinizle hesaplaşın sonra gelin." dedi.

Sancılı bir haftanın ardından 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ilan edilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Malatya'da deprem bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim kararı alınması ve 14 Mayıs tarihinin resmileşmesiyle ilgili de konuştu.

Kılıçdaroğlu, seçim tarihine ilişkin , "Türkiye’nin seçime, değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullanırken, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerini ziyaret etmek üzere bölgeden ayrıldı.

Kılıçdaroğlu, aracına bindiği sırada ise bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

'ERBAKAN'IN KEMİKLERİ SIZLIYOR'

Kılıçdaroğlu'na seslenen vatandaş, 

"CHP geçmişiyle nasıl helalleşecek? CHP'nin geçmişini sizler gibi, hepimiz biliyoruz. Erbakan'ın kemikleri sızlıyor. Geçmişinizle hesaplaşın sonra gelin." diyerek tepki gösterdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...