Fenerbahçe Sevilla'ya elendi, Kadıköy'den "Ali Koç istifa" sesleri yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe Sevilla'ya elendi, Kadıköy'den "Ali Koç istifa" sesleri yükseldi

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe, Avrupa'ya da Sevilla karşısında veda edince Ali Koç karşıtı sesler yükseldi. Sarı-Lacivertli bazı taraftarlar Sevilla maçı sonrası Kadıköy'de "Ali Koç istifa" diye bağırdı. Fenerbahçe tribünleri daha önce de "Ne oldu sözlerin, koskoca Fener'i ne hale getirdin" şeklinde tezahüratlarıyla tepki Ali Koç'a tepki göstermişti.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla’ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasında Kadıköy’de 1-0 kazanmasına rağmen turnuvadan elendi.

Müsabakanın ardından Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli yönetime istifa çağrısında bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar ‘Ali Koç istifa’ şeklinde tezahüratları yaptı.

Fenerbahçe Sevilla'ya elendi, Kadıköy'den

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç, karşılaşmayı statta takip etti.

AVRUPA'YA GALİBYETLE VEDA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne galibiyetle veda etti. Son 16 turu ilk maçında deplasmanda Sevilla’ya 2-0 yenilen sarı-lacivertliler, Kadıköy’de 1-0 kazanmasına rağmen Avrupa’ya veda etti.

Kupa 2’ye elemelerde Slovacko’yu saf dışı bırakarak başlayan Fenerbahçe, play-offta ise Austria Wien’i geçerek gruplara kalmıştı. Sarı-lacivertli takım, B Grubu'nda Rennes, AEK Larnaca ve Dynamo Kiev ile karşılaştı. B Grubu'nda 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Fenerbahçe, 14 puanla lider olarak son 16 takım arasına ismini yazdırmıştı.

VALENCİA'NIN GOLÜ YETMEDİ

Sarı-lacivertlilerin Sevilla müsabakasında tek golü takımın golcüsü Enner Valencia’dan geldi. 41. dakikada kazanılan penaltıda beyaz noktanın başına geçen Ekvadorlu golcü, fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. Bu golle Valencia, UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon 3. golünü kaydetmiş oldu. Golcü futbolcu sarı-lacivertli forma ile ise toplamda 27. golünü kaydetti.

Fenerbahçe Sevilla'ya elendi, Kadıköy'den

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...