Fenerbahçe Kasımpaşa'ya bileniyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Kasımpaşa'ya bileniyor

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmana, sarı-lacivertli futbolcuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları belirtildi. Antrenmanın çeşitli parkurlarda yapılan yüksek şiddetli dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandığı kaydedildi. Antrenmanda, A Milli Takım'da bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ile ülkelerinin milli takımlarına çağrılan Kuyt, Sow, Kadlec, Emenike, Bruno Alves, Webo ve Meireles'in yer almadığı aktarıldı. Yobo'nun ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Sarı-lacivertli takım, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı tek antrenmanla devam ettirecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...