Fenerbahçe iskelesinde hareketlilik var

Düzenleyen:
Fenerbahçe iskelesinde hareketlilik var

SPOR Haberleri

Danimarkalı stoperden gelecek parayla eli güçlenen sarı-lacivertliler Santoslu Lucas Lima için 3 milyon avroyu gözden çıkardı

Uğur Aktan
Fenerbahçe’de Simon Kjaer’in Sevilla’ya satışıyla elde edilen bonservis gelirinin oluşturduğu transfer hareketliliği devam ediyor. Şu ana kadar Mauricio Isla, Carlos Kameni, Mehmet Ekici, Nabil Dirar ve Mathieu Valbuena’yı transfer eden, Eljif Elmas için de FIFA’dan haber bekleyen sarı-lacivertli takımın en az üç transfer daha yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kjaer’in yokluğunda Roman Neustädter’i ilk 11’e monte etmeye hazırlanan Aykut Kocaman’ın bu bölgeye maliyetli bir transferden kaçındığı öğrenilirken, yeni stoperin kiralık ya da (Holger Badstuber) bonservisi elinde olan bir isim olması bekleniyor. Forvet transferi için de çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli takımın önceliği ise Lucas Lima. 
Brezilya’ya çıkarma
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’ye transferine sosyal medyadan yeşil ışık yakan Lima’yı ocakta değil şimdi almayı planlayan yönetim, bu transferin kombine satışlarını da patlatacağı görüşünde birleşti. Taraftarı heyecanlandırmak adına yeni sezona yeni bir 10 numarayla açmak isteyen başkan Aziz Yıldırım’ın da Lima’nın transferine bir an önce nokta konması için talimat verdiği belirtilirken, FenerBahçeli yöneticilerin önümüzdeki günlerde Brezilya’ya çıkarma yapacağı öğrenildi. Lima için Santos’a 2-3 milyon avro önerecek Fenerbahçe’nin, oyuncuyu altı ay sonra bedavaya kaybedecek olan Brezilya ekibini ikna etmesi bekleniyor.
Şansa bırakmayalım
Santrfor transferini sona bırakan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, bu konuyla özel olarak ilgileniyor. Van Persie ve Fernandao’nun performansından memnun olmayan tecrübeli teknik adam, golcü konusunu şansa bırakmak istemiyor ve lige damga vuracak bir ismi kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Kocaman daha önce Niang ve Sow’u aldırmış ve isabet sağlamıştı.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...