2017 Londra dünya atletizm şampiyonası basın toplantısı yapıldı

Düzenleyen:
2017 Londra dünya atletizm şampiyonası basın toplantısı yapıldı

SPOR Haberleri

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, madalya için şartlanmamak gerektiğini belirterek, final sayısını artıracaklarını söyledi

2017 Londra Dünya Atletizm Şampiyonası basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, olimpiyat madalyalı Türkiye rekortmeni çekiççi Eşref Apak, olimpiyat üçüncüsü Yasmani Copello Escobar, cirit milli sporcusu Eda Tuğsuz ve antrenör Murat Avan katıldı. Toplantıda konuşan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar “Böyle bir organizasyona giderken ‘madalya alacağız’ demek şartlanma anlamına gelir. Madalya her sporcunun hedefidir ama amacımız, final sayımızı en yükseğe çıkarabilmek” dedi. Millî atlet Yasmani Copello Escobar ise böyle harika bir ülkenin parçası olmaktan gurur duyduğunu belirterek “İlk hedefim finale çıkarak en iyi 8 sporcu arasında yer almak. Türk bayrağını yine göndere çektirip, podyumda olmak en büyük umudum” sözlerini kullandı. Millî ciritçi Eda Tuğsuz ise ilk defa Dünya Atletizm şampiyonasına katılacağı için çok heyecanlı olduğunu ve emeklerinin karşılığını almak istediğini söyledi. 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası 5-13 Ağustos tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...