Fenerbahçe, hazırlık maçında Monaco'yla berabere kaldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, hazırlık maçında Monaco'yla berabere kaldı

SPOR Haberleri

Lemar’ın golüne Stoch nefis frikiğiyle karşılık verdi. Fener galibiyet hasretini sürdürdü.

F.Bahçe İsviçre kampındaki 4. hazırlık maçında Monaco’yla 1-1 berabere kaldı ve galibiyet hasretini sürdürdü. Aykut Kocaman’ın takımı gittikçe form tuttuğunu gösterdiği bir karşılaşma oynadı. Chailly Stadyumu’ndaki maça Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali, Ozan, Josef, Alper, Dirar, Valbuena ve Robin van Persie on biriyle çıkan Fener önemli fırsatlardan faydalanamadı. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde yine bir Volkan Demirel hatası izledik. İzlemeyen Monaco’dan Thomas Lemar’dı. Üst direkten dönen topu altı pastan ağlara gönderdi: 0-1. 79. dakikada frikik kazanan F.Bahçe’de Miroslav Stoch topa mükemmel vurdu: 1-1. Ardından yine Stoch Dirar’ın mükemmel pasında kaleciyle karşı karşıya bulduğu net pozisyonu kaçırdı. Son dakikalarda Salih’in ortasında Ahmethan’ın kafa vuruşunu kaleci Benaglio önleyince F.Bahçe sahadan beraberlikle ama moralli ayrıldı. İsviçre’nin Lozan şehrinde gerçekleştirilen yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını AS Monaco maçıyla tamamlayan F.Bahçe bugün İstanbul’a dönecek.

"Maçı değiştirdim"

Monaco önünde futboluyla göz dolduran Miroslav Stoch, “İkinci yarıda oyuna girdim ve işimi yapmaya çalıştım. Golü attım maçı değiştirdim. İkinci golü de atabilirdik. Burada mı olurum, olmaz mıyım bilmiyorum ama her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

"PSG ile görüşmeliler"

F.Bahçe’nin transfer listesinde yer alan Hatem Ben Arfa’nın menajeri Michel Ouazine, oyuncusunu isteyen kulüplerin PSG ile görüşmesi gerektiğini söyledi. Le Parisien’e konuşan Ouazine “Fenerbahçe’nin benimle görüştüğü doğru. Onlara ilk olarak görüşmeleri gerekenin ben değil PSG olduğunu söyledim” dedi.

"Şampiyonluk istiyorum"

F.Bahçe’nin yeni sağ beki Mauricio Isla dün gece geç saatlerde İstanbul’a geldi. 29 yaşındaki Şilili oyuncuyu Atatürk Havalimanında İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Yıldız futbolcu havaalanından çıkarken zor anlar yaşadı. “Çok mutluyum. F.Bahçe’ye şampiyonluk yaşamak için geldim” diyen Isla bugün sağlık kontrolünden geçecek ardından da 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Isla geçen sezon Cagliari formasıyla Serie A’da 34 maç oynarken 1 gol 7 asistlik performans sergiledi. 

"Isla birinci sınıf oyuncu"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçın ardından, “İkinci yarı biraz daha serseri ataklar oldu. Oyuncu değişikliklerinden sonra baskı yapmaya başladık. Galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim” derken, “Isla ve Eljif aramıza katılacak. Isla uluslararası alanda 1. sınıf bir oyuncu. Standardı yüksek. İkisinin de katkı sağlayacağını düşünüyorum. Takımın istediğim seviyeye gelmesi 1,5-2 ayı bulur” açıklaması yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...